نوشته اصلی توسط Milad تو اون عکس فقط میخواستی بهمون بگی اره ما بچه خارجیم ببین میگم دیوثی بگو نه
اقای میلاد771 یه امضا میدی؟من جزو فنای دو اتیشه شمام
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ببین میگم دیوثی بگو نه یک کلام بگو میخواستم فخر بفروشم ایراد نداره منم شاید جا تو بودم فخر فروشی میکردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من میدونم چرا شوهر گیرت نمیاد ، اول این که فوتبالی هستی دوم این که کیسه هم هستی تو این دو مورد ننگ رو از خودت حذف کن ببین چی میشه دختر بايد فوتبالي باشه
نوشته اصلی توسط Milad هر وقت یاد گرفتم اضافه میشه پس اول رو یوزر ممد دهن لق تست کن
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط mali68 اقای میلاد771 یه امضا میدی؟من جزو فنای دو اتیشه شمام من مدیر برنامه هاشم شما اگه واقعا هوادارشی البومشو اورجینال خریداری کن تا حمایتی از ایشون و البومش کرده باشی
نوشته اصلی توسط SINA نه از خطوت قرمز مجمع عدول نکردم جا داره يادي بكنيم از فتواي راه گشاي امير در حرمت اپلود البوم براي مصارف مادي
نوشته اصلی توسط Herzeleid دختر بايد فوتبالي باشه نه !!!
نوشته اصلی توسط Milad من مدیر برنامه هاشم شما اگه واقعا هوادارشی البومشو اورجینال خریداری کن تا حمایتی از ایشون و البومش کرده باشی شما اخر مدیر اینجایی یا مدیر برنامه های ایشون؟خیلی بهتر از امیری بهت تبریک میگم
نوشته اصلی توسط SINA پس اول رو یوزر ممد دهن لق تست کن ممد رو بن میکنم واسم بد شانسی میاره از وقتی اسمشو تو گوشیم سیو کردم گوشیم سه بار تاچ سوزونده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 529 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 529 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن