نوشته اصلی توسط Milad گفتی بچه باز از وقتی یوزره پسره رو به ممد دهن لق دادم دیگه اینورا پیداش نمیشه کدوم یوزر ؟؟ اونم مث تو ... ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اخ اخ اخ داغ دلمونو تازه نكن تو هم بد نبودیا ولی باز منو حسین تو یه سری چیزا نقطه مشترک داریم ولی منو تو ... یکیمون روز سوم خود کشی میکرد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid البته مورد داشتيم ادعاي بوتبالي ميكرده ولي فرق افسايد با كرنر رُ نميدونسته تو كه ازوناش نيستي؟؟ من نميدونمولی ادعای فوتبالی بودنم ندارم
نوشته اصلی توسط HADIS من نميدونمولی ادعای فوتبالی بودنم ندارم شما که فوتبالی نیستی انشالله ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خودت خواستی رو کنم که بچه بازی کم اوردی اسکی نرو مورد داشتیم طرف اومده اینجا گفته لب تاب ایفونم خراب شده بعد فهمیدیم هیچیش نبوده فقط میخواسته فخر بفروشه
نوشته اصلی توسط 3fide بدرک نخان با این طرز فکر گدا سر کوچمون هم نمیاد بگیرتت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH شما که فوتبالی نیستی انشالله ؟ نع
دختری که نتونه 20 تا روپایی بزنه دختر نیست میلاد علیه السلام
نوشته اصلی توسط Milad این فرق بازیکن خودیو با حریف نمیدونه چه انتظاراتی داری هروقت یاد گرفتی ارسال زیاد کنی حرف بزن
نوشته اصلی توسط Milad کم اوردی اسکی نرو مورد داشتیم طرف اومده اینجا گفته لب تاب ایفونم خراب شده بعد فهمیدیم هیچیش نبوده فقط میخواسته فخر بفروشه کم نیوردم بچه باز ایفون ندارم من اصلا موبایل ندارم چی زر زر میکنی بچه باز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 557 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 557 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن