نوشته اصلی توسط HO33E!N منصوریان و مجیدی مربی های بعدین این هم هیچی نیستن باو مربی میخوایم با دانش باشه نه اینکه رو اتفاق بازی کنه منصوریان جونش به بیرانونده فصل بعد با هم دیگه بیان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط tandis_m (sm83)
نوشته اصلی توسط HO33E!N درخشان دیشب اومد گفت به هیچ وجه من با بازیکن حرف نمیزنم در شان و شخصیت من نیست .... صداشُ پخش کرد کرکره خنده بود فردوسی پور تخم کرد یه لحظه وقتی صداشو پخش کرد بعدش اومد واسه توجیح کردن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باشه ولی پاسکاریشون فرق کرده نسبت به قبل پاسکاریشون که پارسال هم خوب بود نمیتونستن موقعیت ایجاد کنن امسال بهتر شدن هر چند که امیدوارم به گا برن
نوشته اصلی توسط HO33E!N درخشان دیشب اومد گفت به هیچ وجه من با بازیکن حرف نمیزنم در شان و شخصیت من نیست .... صداشُ پخش کرد کرکره خنده بود من تنها نودی که امسال دیدم نود بعد دربی بود کلا عادل هم ریده
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad این هم هیچی نیستن باو مربی میخوایم با دانش باشه نه اینکه رو اتفاق بازی کنه منصوریان جونش به بیرانونده فصل بعد با هم دیگه بیان آخه تو ازادی توپ پِله نمیشه
نوشته اصلی توسط mohammad این هم هیچی نیستن باو مربی میخوایم با دانش باشه نه اینکه رو اتفاق بازی کنه منصوریان جونش به بیرانونده فصل بعد با هم دیگه بیان بازیکنای ما هم نداره دیگهکاش به جا این خیار بیرانوندُ گرفته بودیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N پاسکاریشون که پارسال هم خوب بود نمیتونستن موقعیت ایجاد کنن امسال بهتر شدن هر چند که امیدوارم به گا برن حالا باز بگو پپ مربی نیست
نوشته اصلی توسط Milad من تنها نودی که امسال دیدم نود بعد دربی بود کلا عادل هم ریده من قبلا یه ثانیه از 90 از دست نمیدادم ...الان فقط بازی استقلال میبینم و اگر کپیده باشم 12-1 به بعد جلو تلویزیون یه چیزایی نگا میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 539 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 539 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن