نوشته اصلی توسط Milad داشتم اهنگتو گوش میدادم یه هو داداشم اومد تو اتاق گفت این کدوم کسخولیه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH صدای تو با مخلوطی از صدای سینجول باعث شده ۲۴ ساعت نرم سمت البوم دیوثا باز سینجول یه فشاری به خودش میاورد این وسطاش نفسش گرفت شبیه یه توپ دارم قلقیه خوندش
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad داشتم اهنگتو گوش میدادم یه هو داداشم اومد تو اتاق گفت این کدوم کسخولیه داداش شما لطف دارن
نوشته اصلی توسط milad771 داداش شما لطف دارن بیچاره از دیروز دیگه البومو گوش نمیده فک کنم شیفت دیلیت کرد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH صدای تو با مخلوطی از صدای سینجول باعث شده ۲۴ ساعت نرم سمت البوم دیوثا ایشاله آلبوم بعدی چنگیز
نوشته اصلی توسط Milad باز سینجول یه فشاری به خودش میاورد این وسطاش نفسش گرفت شبیه یه توپ دارم قلقیه خوندش ادا سینجولم در میاورد اخه دوتا
میلاد آهنگ خوندی ؟
نوشته اصلی توسط Milad بیچاره از دیروز دیگه البومو گوش نمیده فک کنم شیفت دیلیت کرد هی تو فکرم میاد لینکشو برا محسن بفرستم بگم یا اکسپت میکنی یا تصور همه مخاطبینت رو بگا میدم
نوشته اصلی توسط Milad من یو گلو خورد فلینی چرا گردنشو گرفتهضربه با رونش خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش نده سجاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 530 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 530 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن