من دو سال پیش کفتر چاهی رو خوندم گذاشتم گروه کافه چند تا دختره اومدن نوشتن از محسن بهتر میخونی ، تا مرز البوم ساختن هم رفتم بعدش
من دو سال پیش کفتر چاهی رو خوندم گذاشتم گروه کافه چند تا دختره اومدن نوشتن از محسن بهتر میخونی ، تا مرز البوم ساختن هم رفتم بعدش
این سجاد دیوث فقط خاطرهای فضایی تعریف میکنه
هنو یه خونه کوچیک ریلیز نکردم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یه لهجه هم بهش میدادی اوکی بود
دو تا دستام دو تا چاقوی بی دستس
الان مسابقه تقلید صدا محسن برگزار شه با این اساتید فک کنم خود محسن هم بیاد شرکت کنه چهارم میشه
Hero Enter
Viva Real Madrid
بزارین ببینم کفتر چاهی ورژن من تو آرشیو پیداش میشه یا نه ، بدم برین فضا
در حال حاضر 552 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 552 مهمان ها)