نوشته اصلی توسط A M I R چقدر ویدئو داره با زانکو پیغام دوستی فرستادم
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط MrCrow آخ آخ آرسنال سومی رو هم خورد استوک سیتی 3 آرسنال 0 یواشم بگی میشنویم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب شد خدا رحم کرد ارسنال باخت و الا اینا میخواستن با جام طلاییشون کیون خرُ پاره کنن حالا 6 تایی بشنننننن ای حال بده ای حال بدههههههه البته استوک 2 هفته دیگه با ما بازی داره تو خونش اینم تا به ما رسید شاخ شد آخر دستیار مورینیو میشی تو
نوشته اصلی توسط Milad یواشم بگی میشنویم اینجوری خوبه 8 تایی نشن صلوات
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط mahdi آخر دستیار مورینیو میشی تو چه عجب از این ورا؟؟
وستهم دیوس رو بگو
نوشته اصلی توسط Herzeleid چه عجب از این ورا؟؟ اومدیم یه فیلم آموزشی ببینیم تا ساعتای 12 مشغول بودم گفتم یه 20 مین استراحت کنم هنوز که هنوزه تموم نشده افتادیم تو نت
نوشته اصلی توسط mahdi اومدیم یه فیلم آموزشی ببینیم تا ساعتای 12 مشغول بودم گفتم یه 20 مین استراحت کنم هنوز که هنوزه تموم نشده افتادیم تو نت یه استراحتی بکن حالا.یه نفسی تازه کن .....فقط این قدر زیاد نشه که دیگه فراخی اجازه خوندن نده دی:
نوشته اصلی توسط A M I R چقدر ویدئو داره با زانکو پیغام دوستی فرستادم ابوالفضل افشاریه دیگه همونیه که سجاد میگفت با دخترا به بهونه نشون دادن زانکو قرار میذاشت و باقی ماجرا...
نوشته اصلی توسط Herzeleid یه استراحتی بکن حالا.یه نفسی تازه کن .....فقط این قدر زیاد نشه که دیگه فراخی اجازه خوندن نده دی: فکر کنم امسال اتفاق خاصی نیفته چون حسابی درگیرم فعلا باید به فکر سال بعد باشم تو چخبر ؟ از خودت ؟ از احوالت ؟ از دوست دخترات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 428 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 428 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن