[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردهای جهان معمولن با پدر شدن شعور خود را تا حد زیادی از دست میدهند تاآنجا که هر یک فرزند خود را نابغه و مبرا از هر عملی میدانند که بنظرشان زشت است ... حال آنکه زشتی خود چیست ... اگر به زعم سقراط زشتی در نادانی باشد که هست تقریبن هریک از ما به میزان فرو رفتن در ژست پدرانه ی خود زشت میشویم.....
sam harrisفوق تخصص نورولوژی از معدود پدرانی است که شعور خودرا حفظ کرده و واقع بینانه و تا حدود زیادی حقیقت مآب در مورد دو دختر خود می اندیشد .. او که در جامعه ی غرب مدرن حدس میزند دخترانش روزی دراگ را تجربه کنند مطلبی نوشته که حائز اهمیت است برای جوانانی که بزودی در معرض استفاده ازانواع دراگ قرار میگیرند:
من دو دختر دارم که روزی مواد (drugs) مصرف خواهند کرد. البته، از همهی توانم استفاده خواهم کرد تا ببینم مواد را خردمندانه انتخاب خواهند کرد، اما زندگی کاملاً بدون مواد نه قابل پیشبینی است، و نه مطلوب. امیدوارم روزی بهاندازهی من از یک فنجان چای یا قهوه در صبح لذت ببرند. اگر وقتی بزرگسال شدند، الکل بنوشند، که احتمالاً چنین خواهد بود، تشویقشان میکنم که آن را با رعایت احتیاط مصرف کنند. اگر ماریجوانا بکشند، اصرار خواهم کرد که زیادهروی نکنند. بهتر است از تنباکو دوری جویند، و تا آنجایی که نقش پدریام اجازه میدهد هرکاری خواهم کرد تا از آن پرهیز کنند. گفتن ندارد که اگر بدانم درنهایت یکی از دخترانم به متآمفتامین یا کرک کوکایین علاقهمند شود، ممکن است هیچگاه دوباره خوابم نبرد. اما اگر در بزرگسالیشان حداقل برای یکبار روانگردانی مثل LSD یا سیلوسایبین را امتحان نکنند، از خودم خواهم پرسید که آیا یکی از مهمترین تجاربی که یک انسان میتواند داشته باشد را ازدست ندادهاند.» — سم هریس (متولد ۱۹۶۷)
محسنم تگ كرده فرض كن زانكو آگاهانه بره سمت مواد