نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH معلم ملی سجاد فنلاندی
این دخترا اینقدر گیجن چه جوری میشه معلم و دکتر میشن اونوقت ما هیچی نمیشیم ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Maryam خیلی قشنگه دوست عزیز متن یه آهنگه چند روز پیش اودم لایکت کردم که به به دوست عزیز خسته نباشی فک کنم یه سه چار ماهی میگذره هنو لیواناتو جم نکردی
نوشته اصلی توسط A M I R تا دو سال قبل صبح ها اینجا اب غوره میگرفتن مانتو مدرسمون پرتقالیه زشته الان شدن دکتر مملکت در پیکر نداره جای مباهات داره اصن پیشرفتو حال میکنی؟؟!
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط mali68 سجاد فنلاندی اصن اینو میگید فک میکنم بیگانه ــم
نوشته اصلی توسط A M I R اون خدا بیامرز فوت کرد بعد سایت افتاد دست شریک اصفهانی ش امتیاز خاص واسه همشهریاش در نظر نمیگیره؟!
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اصن اینو میگید فک میکنم بیگانه ــم بعله شما یه لول از ما بالاتری
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH به به دوست عزیز خسته نباشی فک کنم یه سه چار ماهی میگذره هنو لیواناتو جم نکردی نه بابا خودت بودی لایک نشده؟!! دیگه چمدونمو دارم جم میکنم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اصن اینو میگید فک میکنم بیگانه ــم فنلاندیش بلی سجادش خیر
نوشته اصلی توسط A M I R نه این طبیعی ه که تو میگی نه بابا همه دوستام ، تا سرشونو میذارن رو متکا خواب خوابن خیلیا اینجورین ولی من دهنم سرویس میشه میخوام بخوام ، همه خاطرات یهو میان جلو چش دهن سرویس میکنند تا بخوابی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 547 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 547 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن