نوشته اصلی توسط HO33E!N کسالت داره بنزما:نویر بهترین دروازه بان جهان است فیلمه رو دل کردی ؟ خداییش هم بی راه نگفته
Hero Enter Viva Real Madrid
فوتبال استخدامبانکگرایش های امنیت وشبکه برگشت
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Milad فیلمه رو دل کردی ؟ خداییش هم بی راه نگفته این لینکُ که دادی؟ها دمت گرم ...دیدمش ...فیلم خوبی بود
نوشته اصلی توسط Milad زر نزن فک کردی اهنگ دادن الکیه ؟ تو میخوای با اینکارات میلاد اصفهانی رو خراب کنی زر نزن برو پختو بخون
نوشته اصلی توسط mahdi فوتبال استخدامبانکگرایش های امنیت وشبکه برگشت شنیدم....میگن سال بعد همین کار امسالُ تکرار میکنن و دیگه برنمیگردونن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH حالا تو برو یه فکری میکنم فقط خدا کنه مث اون دندون پزشکه تو سریال ساختمان پزشکان نشی اصن الگوم همونه
I'm jealous of the rain ...
نوشته اصلی توسط mahdi مریم یکی تو فرندای فیسمه بعد چند وقت رفتم فیس اسم پروفش عین توئه هر روز پست فینگلیش میزاشت فکر کردم تویی گفتم دو روز رفته تهران ببین چه دور ورداشته بعد دو هفته دیدم عکس با شوهرش گذاشه بود و نشسته بود ترک دوچرخه شوهرش میگم چه بزرک شده این مریم اووووووو چه داستانا من از بعد اون پست آخری دیگه فیسبوک نیومدم
نوشته اصلی توسط HO33E!N شنیدم....میگن سال بعد همین کار امسالُ تکرار میکنن و دیگه برنمیگردونن چقدرم اطلاعاتت بروزه آره دیگه سال بعد واسه همیشه برمیگرده برنامه نویسی به کجا رسید
نوشته اصلی توسط Maryam اصن الگوم همونه مرسی پس
نوشته اصلی توسط A M I R فرستادم ادرس بدون ***** برات پیام خصوصی مرسی شرمنده کردی امیر همین الان لینک صفحشو فرستادم مرسی مرسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 234 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن