نوشته اصلی توسط AkbaR اون خوبه ولی این از اون بهتره همون سکانس اولش می گیره آدمو لامصب عالیه اون سکانس و بازی طرف چقد خوبه این کریستوفر والتز اینجا
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب است استقبال میکنیم چون شما ضمانت میکنی دیگه و الا میدونی که هر کسی رُ راه نمیدیم ما امیدوارم که ابرو داری کنه بهش گفتم خدای نکرده 3-4 نده که امین کدوما رُ ندیدی؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid خوب است استقبال میکنیم چون شما ضمانت میکنی دیگه و الا میدونی که هر کسی رُ راه نمیدیم ما امیدوارم که ابرو داری کنه حالا البته اولشه مهمونم دیگه کم کم میزبان میشم به امید خدا
نوشته اصلی توسط AkbaR رویال رو من ندیدم برا فردا نمی تونم برسونم بقیه رو دیدم اگر shelter رُ دیدی جایگزین میشه! اگر نیدی این دو تا بمونه بعد... هر طور تو بگی
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر shelter رُ دیدی جایگزین میشه! اگر نیدی این دو تا بمونه بعد... هر طور تو بگی shelter اگر میتونین برسونین به فردا
90
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH حیف شد پس سلام منم خوبم با گوشی خیلی سخته هی خارج هم میشدم از سایت یعنی مردم تا اومدم درستش کردم و رفتم
نوشته اصلی توسط Armila چقد خوبه این کریستوفر والتز اینجا آری به راستی که اینچنین است آگورا رو کی ببینیم ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر shelter رُ دیدی جایگزین میشه! اگر نیدی این دو تا بمونه بعد... هر طور تو بگی نوشته اصلی توسط HO33E!N shelter اگر میتونین برسونین به فردا خوب است
نوشته اصلی توسط AkbaR آری به راستی که اینچنین است آگورا رو کی ببینیم ؟ من خودمم باید ببینم یه بار دیگه. هفته دیگه میشه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 509 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 509 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن