نوشته اصلی توسط HO33E!N بهش گفتم خدای نکرده 3-4 نده که امین کدوما رُ ندیدی؟ خطوط قرمزُ کاملا شفاف سازی کن که بعدا به مشکل نخوریم shelter , royal نیدیم هر کدوم بشه فردا میبینیم که ظاهرا shelter شد
نوشته اصلی توسط A M I R این خارجی ه ؟؟ فکر کنم بتونم گیر بیارم نه ایرانیه اونور کار میکنه جز اون آلبوم انگار چنتا کار دیگم داره دمت گرم یه سرچی بزن ببین پیدا میشه
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Armila با گوشی خیلی سخته هی خارج هم میشدم از سایت یعنی مردم تا اومدم درستش کردم و رفتم به سلامتی
نوشته اصلی توسط AkbaR آری به راستی که اینچنین است آگورا رو کی ببینیم ؟ من بعد از sabrina همینُ بذارم؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid خطوط قرمزُ کاملا شفاف سازی کن که بعدا به مشکل نخوریم shelter , royal نیدیم هر کدوم بشه فردا میبینیم که ظاهرا shelter شد shelter ببینیم بهتره
نوشته اصلی توسط HO33E!N من بعد از sabrina همینُ بذارم؟ کی میشه؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila من خودمم باید ببینم یه بار دیگه. هفته دیگه میشه؟ نوشته اصلی توسط HO33E!N من بعد از sabrina همینُ بذارم؟ اگه هستین که بعد سابرینا اگه نه همون هفته بعد خلاصه با هم کنار بیایین
نوشته اصلی توسط Armila کی میشه؟ زیاد نظم نداره ....احتمالا میشه جمعه شنبه
نوشته اصلی توسط AkbaR اگه هستین که بعد سابرینا اگه نه همون هفته بعد خلاصه با هم کنار بیایین من مشکلی ندارم هر وقت خواستین هفته بعد یا بعدش
نوشته اصلی توسط Armila حالا البته اولشه مهمونم دیگه کم کم میزبان میشم به امید خدا خوشا آن کارگروهی که میزبانش تو باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 558 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 558 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن