نوشته اصلی توسط Milad دتکتیو استوری زیر نویسش رو پیدا کردی فراستی این همه فیلم محبوب داره گیر دادی به این ؟ بشین its a wonderful life رو ببین اگه خوشت نیومد تف کن تو صورت حسین
نوشته اصلی توسط Armila جدی؟ فقط اکبر یه سکانسشُ پسندیده
نوشته اصلی توسط AkbaR فراستی این همه فیلم محبوب داره گیر دادی به این ؟ بشین its a wonderful life رو ببین اگه خوشت نیومد تف کن تو صورت حسین
نوشته اصلی توسط Milad ولی من نمیتونم زیر ذلت گروهی برم که توش تفکرات حسین وجود داشته باشه بلاخره ما باید باشیم برای تاثیر گذاشتن رو تفکرات یا نه؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط HO33E!N فقط اکبر یه سکانسشُ پسندیده 0 که دادین دیگه؟
نوشته اصلی توسط Milad ولی من نمیتونم زیر ذلت گروهی برم که توش تفکرات حسین وجود داشته باشه من کشتی خواهم ساخت و گمراهان را با خود نخواهم برد ...آنها گرفتار سیل خواهند شد باشد که تفکر کنند
نوشته اصلی توسط AkbaR فراستی این همه فیلم محبوب داره گیر دادی به این ؟ بشین its a wonderful life رو ببین اگه خوشت نیومد تف کن تو صورت حسین حس کنجکاوی پیدا کردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N من کشتی خواهم ساخت و گمراهان را با خود نخواهم برد ...آنها گرفتار سیل خواهند شد باشد که تفکر کنند
نوشته اصلی توسط Armila 0 که دادین دیگه؟ 3 تا 0 پر قدرت البته ستون بی ارزش ایجا جاش خالی بود واقعا
نوشته اصلی توسط Armila به حرفای این گمراه گوش نکن ....
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 623 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 623 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن