نوشته اصلی توسط Armila میلاد رو سوار کشتی نمیکنی؟ شاید سوارش کردیم وسط راه انداختیمش پایین
نوشته اصلی توسط HO33E!N هر کدومُ تونستی ببین فدات اه اه اه من چرا انقد اسم فیلما رو قاطی میکنم . خب متاسفانه کاشف به عمل اومد که این فیلم رو ندارم بلکه Life Is Beautiful 1997 رو دارم . نظری در مورد این ندارین ؟
نوشته اصلی توسط Milad حالا تو ندیدی منو حسین شب بوده تا ساعت 4-5 صبح بحث کردیم هیچکدوم قانع نشدیم اخرش اتش بس دادیم رفتیم دیده شده قهر هم کردیم
نوشته اصلی توسط HO33E!N جان میلاد اگر میدونستم درست میگی با جان و دل میپذیرفتم مثل گاز سوارزاین گاز سوارز منجی من شده اون گاز رو قبول کردی ولی چه جوری ؟ دوروز باهام قهر کردی و محفل رو ترک کردی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad حالا تو ندیدی منو حسین شب بوده تا ساعت 4-5 صبح بحث کردیم هیچکدوم قانع نشدیم اخرش اتش بس دادیم رفتیم حسین که از تفکراتش کوتاه نمیاد تو هم که اینجور معلومه مثل خودشی ولی نقطه مقابلین تو تفکرات
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila حسین که از تفکراتش کوتاه نمیاد تو هم که اینجور معلومه مثل خودشی ولی نقطه مقابلین تو تفکرات کسی که پپ رُ مربی بزرگی بدونه هیچی ازش بعید نیس
نوشته اصلی توسط Armila حسین که از تفکراتش کوتاه نمیاد تو هم که اینجور معلومه مثل خودشی ولی نقطه مقابلین تو تفکرات بد بختی اینه هر چیزیو من قبول دارم این قبول نداره یعنی این همه تضاد هم میشه ؟
نوشته اصلی توسط Milad اون گاز رو قبول کردی ولی چه جوری ؟ دوروز باهام قهر کردی و محفل رو ترک کردی خالی نبندسر سوارز گمون نکنم سر زیدان و مارادونا شاید بوده ولی تو که مطمئنا به خاطر عمو دل بوده
نوشته اصلی توسط HO33E!N کسی که پپ رُ مربی بزرگی بدونه هیچی ازش بعید نیس ااااا کی همچین نظر شایسته ایی داره؟؟؟
نوشته اصلی توسط Milad بد بختی اینه هر چیزیو من قبول دارم این قبول نداره یعنی این همه تضاد هم میشه ؟ من و تو همیدیگه رُ کامل میکینم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 553 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 553 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن