نوشته اصلی توسط AkbaR اینو قبول دارم که انگیزه ش تو این اواخر کم شده ولی الان باز یه تکونی خورده و همچنان بهترینه عصر خودشه اینکه 5 بازی بد باشی یکی عالی یکی خوب یکی متوسط 5 تا بد نمیتونه بهترین باشه
Hero Enter Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به به چه تاپیکه خوبیه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دقیقا ولی شانس رو همه جا میتونی حس کنی به نظرم مخصوصا تو فوتبال ااا آرههه میگم یه جا یادم بود شانس دخیله فوتبال بود
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط AkbaR اینو قبول دارم که انگیزه ش تو این اواخر کم شده ولی الان باز یه تکونی خورده و همچنان بهترینه عصر خودشه در عصر خودش بهترین استعداد رُ داره
نوشته اصلی توسط Armila ااا آرههه میگم یه جا یادم بود شانس دخیله فوتبال بود یه مثال دیگه اینکه شانسم همیشه تو سر جلسه امتحان بد بود اطرافم همیشه یه مشت لاشخور بودن مجبور بودم کتاب وا کنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N در عصر خودش بهترین استعداد رُ داره بستگی داره عصرشو از کجا حساب کنی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH میلاد غیب شد اون که شماره داره داشتم زیر پست معشوقه ام کامنت میدادم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه مثال دیگه اینکه شانسم همیشه تو سر جلسه امتحان بد بود اطرافم همیشه یه مشت لاشخور بودن مجبور بودم کتاب وا کنم ببین میتونی یه کاری کنی ما رو هم گیر بندازه ول نکنه
نوشته اصلی توسط milad771 داشتم زیر پست معشوقه ام کامنت میدادم ایشالا به پای هم جیم بشین
نوشته اصلی توسط Armila ببین میتونی یه کاری کنی ما رو هم گیر بندازه ول نکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 555 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 555 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن