نوشته اصلی توسط AkbaR درسته پایان خیلی خوبی داشت به نظر من فیلم پایانی نداشت اصلا! میشه بفرمایید سکانس پایانی چی میخواست بگه؟؟
نوشته اصلی توسط A M I R سجاد خوشگله رادیو شفاف سازی شد مرسی
نوشته اصلی توسط mahdi گفت چرت گفته نوید واسه دوست دخترش میره لاس بزنه تو واتس نه والا وايبرم پاك شده الله وكيلي
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH والا هی عکس میگیره دیوث من اونطوری ، اینطوری ، همه منتظرن من دروغ بگم خوشحال بشندنیا از خونه ما کوچیکتره و از این چرتا همش مظلوم نمایی میکنه اخرم تیغ میزنه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط Herzeleid به نظر من فیلم پایانی نداشت اصلا! میشه بفرمایید سکانس پایانی چی میخواست بگه؟؟ نه نمیشه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اسم آلبوم رضا يزداني سلول شخصي تيزر دقايقي ديگه استودیو شخصی زده از دوستا و رفقا هم دعوت کرده برن استودسو بخونن
نوشته اصلی توسط HO33E!N پایانش از چارچوبش بهتر بود.... مگر اینکه بگی چی رُ می خواست بگه .... یه سری رویا(کابوس) صادقه بود اونی که من دیدم می خواست به بیننده و بقیه آدمای فیلم بیلاخ نشون بده
نوشته اصلی توسط Herzeleid به نظر من فیلم پایانی نداشت اصلا! میشه بفرمایید سکانس پایانی چی میخواست بگه؟؟ پایان محبوبه ی میلیون دلاری چی میخواست بگه؟ پایان باید حتما چیزی بگه که خوب باشه؟
نوشته اصلی توسط mahdi هی عکس میگیره دیوث من اونطوری ، اینطوری ، همه منتظرن من دروغ بگم خوشحال بشندنیا از خونه ما کوچیکتره و از این چرتا همش مظلوم نمایی میکنه اخرم تیغ میزنه حالا جدا از این که اون قضیه شوخی بود بزرگ شد به اتیش این منم سوختم
نوشته اصلی توسط AkbaR می خواست به بیننده و بقیه آدمای فیلم بیلاخ نشون بده پس 4
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 502 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 502 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن