اون بچه سیاه پوسته چی بود این وسط ؟
یه جوری نشون داد که این دیده طرف قایمکی میره یه جاهایی گفتم تاثیری داره تو فیلم
دقت نکردی دیگه!
شاه از یه جایی به بعد مطئن شد دیگه قضیرُ که رفت سراغ دختره و سکانس بعد سر شام گفت پدرش اون هو اینا
احتمالا پسره تاثیری داشت در این اطمینان شاه
اون بچه سیاه پوسته چی بود این وسط ؟
یه جوری نشون داد که این دیده طرف قایمکی میره یه جاهایی گفتم تاثیری داره تو فیلم
نوشته اصلی توسط Armila
دقیقا اونجا که اولین بار پزشکه داشت میرفت یواشکی به اتاق و پسره نگاهش کرد گفتم حتما بعدا یه خبری میشه
نوشته اصلی توسط HO33E!N
بار اول که زل زده بود به دکتره گفتم این گره گشای فیلمه و دودمان استرونسی رُ به باد میده ...
ولی در نهایت به ملیجک شاه تبدیل شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid
دقت نکردی دیگه!
شاه از یه جایی به بعد مطئن شد دیگه قضیرُ که رفت سراغ دختره و سکانس بعد سر شام گفت پدرش اون هو اینا
نگاه اسیب شناشانست! در حمایت از خائن نیست ابدا!
من بخوام توضیح بدهم توضیح اضافات بذار بسنده کنم به نقل قولی از استاد
"فيلم مچ پوينت -امتياز نهايي- وودى الن را به ياد بياوريد که چگونه خيانت را ميزند و خيانت در ان فيلم فاجعه به بار مي اورد, ونماى اخرش ادم را مي لرزاند."
فکر کنم اکبر و حسینم موافق باشن!
آیا واسه یه تماشاگر عام هم همین معنی رو میده؟ خلاصی و به زندگی برگشتن فرد گناهکار واسه یه تماشاگر معمولی جز اینه که شانس اگه داشته باشی میتونی از بدترین اتفاقات رها شی
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست
غیر از باد کسی حق ندارد
خلوتمان را به هم بزند
باد
دقت نکردی دیگه!
نگاه اسیب شناشانست! در حمایت از خائن نیست ابدا!
من بخوام توضیح بدهم توضیح اضافات بذار بسنده کنم به نقل قولی از استاد
"فيلم مچ پوينت -امتياز نهايي- وودى الن را به ياد بياوريد که چگونه خيانت را ميزند و خيانت در ان فيلم فاجعه به بار مي اورد, ونماى اخرش ادم را مي لرزاند."
فکر کنم اکبر و حسینم موافق باشن!
من موافقم ...دیگه تمام اون اتفاقاتی که براش افتاد در پی همون خیانت بود ...حالا اینکه از دست پلیس در رفت نمیشه اسمشُ تایید خیانت گذاشت