نوشته اصلی توسط HO33E!N مراسم آخر شبه؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila مراسم آخر شبه؟ دارم میرم تو رختخواب
نوشته اصلی توسط HO33E!N دارم میرم تو رختخواب آها به سلامت
نوشته اصلی توسط Armila دوستان خوشحال شدیم و با تشکر از پذیرش اینجانب به گروهتان شب خوش قدم رنجه فرمودید! بیشتر تشریف بیار خوشحال میشیم شب و روز خوش
Armila
نوشته اصلی توسط Herzeleid قدم رنجه فرمودید! بیشتر تشریف بیار خوشحال میشیم شب و روز خوش سپاس فراوان چشم حتما
نوشته اصلی توسط HO33E!N من هیچ وقت نگفتم دوره ی اولش ناموفق بوده ..اتفاقا اون تیمی که ساخت تا 2 سال پیش تیم بود چند بار دیدم وقتی ارکان موفقیتُ نام میبری میگی پورتو و اینتر در حالی که به نظر من بزرگی کار در چلسی کم از اونا نداشته
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی خوشحال شدیم "yes sir "
نوشته اصلی توسط Herzeleid چند بار دیدم وقتی ارکان موفقیتُ نام میبری میگی پورتو و اینتر در حالی که به نظر من بزرگی کار در چلسی کم از اونا نداشته نه اون بحث به خاطر اینه که میگن پپ 2 تا جام اروپایی آورده من اون مثال ها رُ میزنم وگرنه به نظرم اون یکی از بهترین پایه گذاری هاست در تاریخ
نوشته اصلی توسط HO33E!N نه اون بحث به خاطر اینه که میگن پپ 2 تا جام اروپایی آورده من اون مثال ها رُ میزنم وگرنه به نظرم اون یکی از بهترین پایه گذاری هاست در تاریخ احسنت! دیگه یادم نمیاد در هیچ موردی هیچ اختلاف نظری با هم داشته باشیم بهتره هر چه زودتر کتابُ استارت بزنیم پس
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 580 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 580 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن