یا واقعا نمیفهمی من چی میگم یا خودتُ زدی به نفهمیدن!
من چند بار واضح نظرمُ گفتم و همه فهمیدن جز شما پس دیگه ادامه دادن فایده ای نداره
اینجا قرار نیست چیزیُ ثابت کنیم بهم که بخوایم ماظره کنیم ما نه صاحب نظریم نه قرار نظریه بدیم...
من یه بحث خیلی ساده دارم میکنم با چند تا مصداق عینی که تو زندگی هممون هست ولی تو هی میگی تکامل و خالق!
تا اخر دنیا هم کسی نمیتونه بگه کدومش درسته و کدوم غلط.....تازه اگر اثباتم شه چیزی قرار نیست تو زندگی من تغییر کنه!
اگر خالق باشه من حقم پایمال شده اگر تکامل باشه باز حقم پایمال شده ...
خوب پس الان قضیه تکامل حل شد مشکلت با اهل دیناست دیگه اره ؟؟ یعنی الان میدونی خونه و مداد و ماشین و دنیا خود به خود به وجود نیومدن و یه خالقی دارن و برای یه هدفی ...
الان مشکلت فقط با اهل دیناست خوب نظرت خیلی محترم منم با اکثریتشون مشکل دارم از دید منم خیلی چیزا قابل قبول نیست ...
عمو زنجیرباف زنجیرتو بنازم ...
امین دقیقا من میفهمم چی میگی . وختی تو سیگارو قبول نداری دیگه چی کار داری وینستون باشه یا کنت ؟؟؟
من دوتا سوال ازت پرسیدم همون اول حساب کار دستم اومد دیگه ...
سجا اخر بحثش میخواد برسه به این که دین خودش خوب و درته ولی اهل دین بدن و تخریف شده و اینا
ولی من خیلی وقته پرسیدن اون دین اصل که میگی خوبه نشون من بده ولی دریغ از یک پاسخ!
بی تعارف بگم سجاد جون اون چیزی که تویمی وجود خاجی نداره! ساخته و پرداخته ذهن تو....دین ارمانی تو
اها خوب شد پساز همین جا ادامه بدیم!
من سیگارُ قبول ندارم ولی کسی مجبروم نمیکنه به سیگار کشیدن!
من سیگارُ قبول ندارم ولی به خاطر این قبول نداشتن هزینه ای نمیدم...تعهدی هم نمیاد رو گردنم!
قبول داشتن و نداشتن من اینه که اگر داشته باشم میکشم نداشته باشم نمیکشم و تموم!
ولی دینم این طوره؟؟ اعتقاداتم ازادم ایا؟؟
امین جان یه موضوعی رو از دست میدی حاشیه نرو من و امیر اصلا درباره دین اسلام و مذهب از همون اول حرف نزدیم تا الان داشتیم درباره ی ماهیت دنیا حرف میزدیم ..
ولله اگر مقصود امیر ماهیت دنیا و این چیزا باشه!
امیر تو مشکلت الان اینه دنیا چطور به وجود اومده یا مشکلت اینه به خاطر اعتقادادت باید هزینه بدی ؟؟؟
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 436 مهمان ها)