دیوثا برنامه رو دیدم تازه 20 واحد تو یه هفته باس امتحان بدیم دهنشون سرویس ..![]()
دیوثا برنامه رو دیدم تازه 20 واحد تو یه هفته باس امتحان بدیم دهنشون سرویس ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت رو انلاین شارژ کردم بعد حواسم نبود تو مرورگر بک زدم بعد دوباره پول از کارت کم کرد ولی شارژ دوباره هم نشد![]()
زنگم میزنم شرکت کسی گوشی رو بر نمیداره![]()
دمت
الان حسابو چک کردم پول برگشتهاشک شوق
![]()
من یوسفم که برای تماشایت
با حبس با توطئه میسازم
هر روز پیش چشم برادر ها
خود را درون چاه می اندازم
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین فیلم درام
پسربچگی (Boyhood)
شکارچی روباه (Foxcatcher)
بازی تقلید (The Imitation Game)
سلما (Selma)
فرضیه همه چیز (The Theory of Everything
-----
بهترین فیلمنامه
جیلیان فلین (دختر گمشده)
الخاندرو گونزالز ایناریتو، نیکولاس چیاکوبونه، الکساندر دینهلاریس، آرماندو بو (بردمن)
ریچارد لینکلیتر (پسربچگی)
گراهام مور (بازی تقلید)
------
بهترین فیلم خارجی زبان
Force Majeure فورس ماژور( سوئد)
Gett: The Trial of Vivian Amsalem/ گت: پرونده ویوین امسالم( اسرائیل)
آیدا/Aida( لهستان/دانمارگ)
Leviathan /لویاتان( روسیه)
Tangerines /نارنگی ها ( استونی)
----------
باید بذاریم تو برنامه اگر با کیفیتش باشه![]()
حسین اون فیلمی که دیشب گفتی کیفیتش خوبه بد نیس خواستی بذاریم تو لیست
در حال حاضر 542 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 542 مهمان ها)