نوشته اصلی توسط Milad بد بازی میکردیم شانس اوردیم بردیم ایکر پنالتی رو نگرفته بود بعید میدونم میتونستیم ببریم مودریچ خدیرا خامس نداریم ....ولی در کل خیلی از بازیایی که میبریم خوب نیستیم ....امیوارم فعلا به تیمای خوب نخوریم تو اروپا
نوشته اصلی توسط shimaa بخدا رشتی نیستم خو مگه رشتی بودن خنده داره ؟؟؟؟؟؟ تو الان گرمی حالیت نیست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HO33E!N مودریچ خدیرا خامس نداریم ....ولی در کل خیلی از بازیایی که میبریم خوب نیستیم ....امیوارم فعلا به تیمای خوب نخوریم تو اروپا تکرار قهرمانیمون تو اروپا با اینکه همه رو میبریم حس میکنم غیر ممکنه
نوشته اصلی توسط shimaa بانک ملت واسه ای پی نبود که شارژ نمیداد . باید برم شعبه درستش کنم پاشو برو سر کوچه یه شارژ بخر دیگه
نوشته اصلی توسط Milad تو الان گرمی حالیت نیست تقلب کردی بالاخره یا دستت رو شد ؟؟
دهن لق فرار کردی
نوشته اصلی توسط Milad تکرار قهرمانیمون تو اروپا با اینکه همه رو میبریم حس میکنم غیر ممکنه ترتیب اول و دوم شدنا خطریه ...مثلا موناکو و پورتو اول پی اس جی یووه من سیتی آرسنال دوم
نوشته اصلی توسط shimaa تقلب کردی بالاخره یا دستت رو شد ؟؟ دستم رونشد یه سوالو نوشتم ولی استاده برگه دو نفرو پاره کرد جرات نکردم از بقیه تقلبام استفاده کنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N ترتیب اول و دوم شدنا خطریه ...مثلا موناکو و پورتو اول پی اس جی یووه من سیتی آرسنال دوم ترجیح میدم به لورکوزن بخوریم ولی در کل تو امید داری به یازدهمی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 545 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 545 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن