صفحه 11296 از 12529 نخستنخست ... 102961079611196112461128611294112951129611297112981130611346113961179612296 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 112,951 به 112,960 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    سایت شد مثل ماشین که می بری تعمیرگاه میگی فلان جاش صدا میده فردا میری میگه 10 تا قطعه عوض کردم 1 تومن بده آخرم همون صدا رُ میده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    اکبر این اباذری کجاش خوب بود ؟
    علنا گفت همه احمقن جز من .....
    خیلیا ممکنه عاشق بنز باشن ولی در نهایت تا آخر عمر پراید سوار بشن به ناچار
    هر کی بتهوون گوش نکنه و نفهمه احمقه؟
    پس تمام کسانی که اشعار یغما و صفا و .... میپسندن بویی از شعور نبردن چون حافظ خیلی بزرگ بوده ...
    روشنفکر نمایی محض بود کارش و هر چی خواست گفت و دلش میخواست همه براش دس بزنن ...
    باید منتظر باشیم فردا روز در هنگام گوش دادن به شجریان یکی بیاد بگه خیلی ابلهی برو بتهوون گوش کن

حرفه ای
    عشق فراموش نمیشه.!!!!
    هر چی خودتو بزنی به بیخیالی بازم از ته دلت عاشقشی.
    هر چی با رفیقات بگی بخندی بازم به فکر اشکای اون میوفتی.
    حتی توی مهمونی ها عروسی ها همش جلو چشاته همش با خودت میگی اگه اون اینجا بود بهترین بود مثل همیشه.
    همیشه توی خلوت خودت باهاش حرف میزنی مگه نه!؟
    اینو بدون حتی اگه هزار سالم بگذره نمیتونی عشقتو از قلبت بیرون کنی نمیتونی به خودت دروغ بگی تو هنوزم دوسش داری.!!!!
    هیچکس نمیتونه جای عشقتو برات پر کنه.
    پس بیاین با هم صادق باشیم هر چی توی قلبمون مونده به زبون بیاریم.
    اینقدر خودمونو گول نزنیم. لااقل با خودمون صادق باشیم.
    همینجوریه که خونه ها پر شده از زوج هایی که با هم اند ولی دلشون پیش یکی دیگست. چون ما آدما عادت کردیم احساساتمون رو نادیده بگیریم و با قلبمون با عشقمون بجنگیم.
    بیایید به صدای قلبمون گوش کنیم!!!!!!!!

حرفه ای
    امشب تولد ۳۰ سالگیه مهراد هیدن

فوق حرفه ای
    گزارش ف.ب رادیو.ف از این سخنرانی و همچنین کامنت های پای پست

اینم یه پست تکمیلی و با ارزش خواندن بالاتر. مخصوصا کامنت های این پست به نظرم ارزش خواندن رو دارن. یکی دو تاشون واقعا تحلیل خوبی می کنن. ادم حض میکنه.

ايران / اجتماعی

جنجال یک سخنرانی؛‌ مرتضی پاشایی،‌ یوسف اباذری و شبکه‌های اجتماعی

یوسف اباذری،‌ جامعه‌شناس و دانشیار دانشگاه تهران

۱۳۹۳/۰۹/۲۱

صحبت‌های یوسف اباذری،‌ جامعه‌شناس و دانشیار دانشگاه تهران درباره «مرتضی پاشایی»، موسیقی او و رفتار مردم در قبال مرگ این خواننده موسیقی پاپ، واکنش‌های وسیعی را در رسانه‌ها به ویژه در فضای مجازی به دنبال داشت.
    عصر روز سه‌شنبه ۱۸ آذرماه، تالار ابن خلدون دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران شاهد برگزاری نشست «پدیدارشناسی فرهنگی یک مرگ» بود که به بررسی جامعه‌شناختی پدیده درگذشت مرتضی پاشایی اختصاص داشت.
    در این نشست، ‌چندتن از اساتید دانشگاه و جامعه‌شناسانی چون حمیدرضا جلایی‌پور، محمدسعید ذکایی، نعمت‌الله فاضلی و همچنین یوسف اباذری به ایراد سخنرانی و بیان تحلیل‌های خود از اتفاقات رخ داده در خصوص تشییع جنازه مرتضی پاشایی پرداختند.
    جنجالی‌ترین بخش این نشست، اظهارات یوسف اباذری در نقد ویژگی‌های موسیقی پاشایی و همچنین مخاطبان این نوع موسیقی به زبان آورد که با واکنش‌ برخی حاضران در سالن نیز مواجه شد.
    آقای اباذری در نشست یاد شده این پرسش را مطرح کرد که «چه شده که می‌آیند و مسائل واقعی‌ای را که ما با آن روبرو هستیم، از ذهن ما می‌برند؟» و در ادامه به پدیده مرتضی پاشایی پرداخت و گفت: «این آقایی که عکسش را اینجا زده‌اند و چراغ‌ها را تاریک کرده‌اند، یک خواننده پاپ بود و پاپ در سیر موسیقی، مبتذل‌ترین نوع موسیقی است .... کسانی می‌گویند موسیقی او را تحلیل نکن، چطور من می‌توانم موسیقی کسی را که مرده است تحلیل نکنم؟ من داده‌ام یک موسیقیدان، فرمت موسیقی او را تحلیل کرده... مبتذل محض است! ما [موسیقی] پاپی داریم که پیچیده است. این ساده‌ترین، مسخره‌ترین و بدترین نوع موسیقی است. صدای فالش، موسیقی مسخره، شعر مسخره‌تر. بنابراین من چطور می‌توانم چنین چیزی را تحلیل نکنم؟»
    این جامعه‌شناس سپس گفت: «برای من خیلی جالب است که یک ملتی می‌افتند به ابتذال و در مجلس ترحیم چنین خواننده‌ای شرکت می‌کنند و توی سرشان می‌زنند... و یک نفر در فیس‌بوک می‌نویسد که "من تا ابد می‌سوزم"... چرا مردم ایران به این افلاس افتاده‌اند؟ چطور مردم ایران به این فلاکت افتاده‌اند؟ اینجاست که تحلیل بسیار مهم است».
    اباذری در پاسخ به اعتراض کسانی که او را متهم به اهانت به خواسته‌های مردم کردند، گفت: «بسیار خوشحالم که دارم توهین می‌کنم. برای اینکه این ملت نشان داده که باید بهش توهین بشود تا برود و بفهمد که شما نمی‌توانید هم به این آقا گوش بدهید، هم به بتهوون گوش بدهید بعد هم تسکین بگیرید و بخوابید».
    این جامعه‌شناس در ادامه در پاسخ یکی از حضار که او را خطاب قرار داده و گفت که «شما نماینده مردم نیستید»،‌ اظهار داشت: «معلوم است من نماینده مردم نیستم. شما نماینده مردم هستید. من همین کسی هستم که دارم می‌گویم این مردم ابله‌اند. معلوم است که من نماینده مردم نیستم. چه کسی گفته من نماینده مردم هستم؟ من از جانب خودم حرف می‌زنم به عنوان یک آدم. معلوم است که نماینده این مردم نیستم. شما این مردم هستید».
    اما یکی دیگر از سخنرانان این نشست،‌ حمیدرضا جلایی‌پور بود که از زاویه دیگری این ماجرا را بررسی و تحلیل کرد. او با اشاره به اینکه جمعیت، بی‌دلیل به جنبش واداشته نمی شود، گفت :«هزاران بچه‌ دبیرستانی و راهنمایی به طور خودجوش در روز تشییع جنازه پاشایی به مدرسه نرفتند یا در روزهای بعد ترانه‌های او را دسته‌جمعی خواندند. در گذشته چنین اتفاقاتی در این سطح نداشتیم. این چه پدیده اجتماعی است که این‌قدر جمعیت را به حرکت خودجوش واداشته است؟»
    آقای جلایی‌پور در ادامه با بیان اینکه ‌صدا و سیما به محض فوت پاشایی روی مذهبی و انقلابی بودن خانوده او تاکید کرد، گفت: «لابد دست‌اندرکاران فکر می‌کردند دیگر جوانانی که پوشش و رفتارشان مطلوب صدا و سیما نیست کمتر می‌آیند، ولی اتفاقا هم آنها آمدند و هم زنان چادری و با حجاب اسلامی. از منظر جامعه‌شناختی پدیده‌ای در این ابعاد تصادفی شکل نمی‌گیرد».
    این جامعه‌شناس با اشاره به پرمخاطب بودن آثار مرتضی پاشایی در میان مردم گفت: «او دو ماه پیش از فوتش توانست چندین شب سالن چند هزار نفره برج میلاد را برای کنسرت‌هایش پر از جمعیت کند و در سایت پرمخاطبِ رادیو جوان که ربطی به صداوسیما ندارد هم مدت‌هاست پرلایک‌ترین خواننده ایرانی بوده است. اینها نشان می‌دهد که با هر معیاری پاشایی خواننده و آهنگساز عامه‌پسند و پرمخاطب و محبوبی بوده و تعداد زیادی از ایرانیان و فارسی‌زبانان با ترانه‌هایش خاطره و ارتباط عاطفی نزدیک دارند».
    موافقان و مخالفان؛‌ تعیین تکلیف یا نقد ابتذال
    صحبت‌های جنجالی یوسف اباذری، ‌واکنش‌های مختلف و البته بیشتر مخالف را در فضای مجازی بویژه فیس‌بوک در پی داشت.

برخی مخالفان صحبت‌های او، بر این نکته تاکید کردند که تحلیل‌گرى که با توهین و خشم و تمسخر صحبت کند، تحلیلش اصالت ندارد. عده‌ای دیگر از مخالفان هم تعیین تکلیف برای سلیقه عمومی را نکوهش کردند.
    از سوی دیگر، یک طرفدار سخنانِ یوسف اباذری،‌ اعتقاد دارد: «مردم، یک‌شبه طرف‌دار پاشایی‌شده و به یک هنرپیشه حمله می‌کنند که چرا بابت مرگ پاشایی تسلیت نگفته‌ است؛ اینان همان‌هایی هستند که به یوسف اباذری نیز بابت این‌که فریاد می‌کند موسیقی امثال پاشایی‌ها ابتذال محض است - و کاملاً هم درست می‌گوید - حمله می‌کنند و محیط سخن‌رانی را برای او ناامن می‌سازند».
    صحبت‌های یوسف اباذری،‌ مخالفینی از جنس جامعه شناس و استاد دانشگاه هم دارد. یکی از آنها ناصر فکوهی،‌ دانشیار گروه انسان‌شناسی دانشکده علوم اجتماعی تهران، نویسنده، مترجم و جامعه شناس است.
    آقای فکوهی چندی پیش در گفت‌وگو با سایت «عصر ایران»،‌ به تحلیل جامعه‌شناختی مرتضی پاشایی و ماجراهای پس از مرگ او پرداخت.
    او در این گفت‌وگو با اشاره به نسل جوان جامعه ایران و ویژگی‌های آن اعلام کرد: «این جوانان اصولا هر چه کمتر و کمتر تحمل آن را دارند که سبک زندگی و شیوه‌های متعارف زندگی آنها را دیگران، هر دیگرانی، چه سیاستمداران، چه روشنفکران و چه حتی نسل پیشین، تعیین کنند».
    این صاحبنظر حوزه جامعه شناسی با تاکید بر اینکه امروز بسیاری از موسیقی دانان، منتقدان هنری و حتی بسیاری از افراد عادی جامعه ما، موسیقی پاپ را سطحی، سبک، بی‌ارزش و حتی غیر اخلاقی می‌دانند، گفت: «این افراد ممکن است تصورشان آن باشد که همه مردم باید به موسیقی کلاسیک غربی یا ایرانی گوش بسپارند و کتاب‌های عمیق فلسفی و سیاسی و اقتصادی مطالعه کنند؛ اما هیچ جامعه‌ای در جهان به این صورت اداره نمی‌شود و مردم سلایق خود را دارند».
    به گفته آقای فکوهی،‌ «بر اساس این سلایق و سبک‌های زندگی، نمی‌توان جامعه را برتر یا پست‌تر یا گروه‌های مختلف را مورد ارزیابی قرار داد، چون این عین مقابله با مدرنیته است».
    اما بخشی از صحبت‌های یوسف اباذری در نشست یاد شده‌، انتقاداتی بود که او متوجه دولت و حکومت ایران کرد. این بخش از سخنان او،‌ مخالفت چندانی در پی نداشت و با تشویق حاضران نیز همراه بود.
    آقای اباذری در بخشی از اظهاراتش، حکومت ایران و به ویژه دولت حسن روحانی را به «سیاست‌زدایی» از جامعه متهم کرد و گفت: «حکومت با وارد کردن ورزشکاران و هنرمندان به عرصه‌ سیاست، این عرصه را از سیاسی‌های واقعی خالی کرده است».
    او هم‌چنین تاکید کرد که بعد از اعتراض‌های سال ۸۸، دولت و ملت در ایران از هم می‌ترسیدند و بر مبنای مکانیزم «این‌ همانی شدن با متجاوز»، با هم یکی شدند.
    این استاد دانشگاه تصریح کرد: «اتفاقی که افتاده این است که دولت از طریق این مکانیزم (این‌ همانی شدن با متجاوز) می‌خواهد با مردمی که سیاست‌زدوده هستند، یکی شود و مردم هم همین حالت را دارند و می‌خواهند با دولتی که متجاوز است یکی شوند. مردم می‌آیند در جلسه آقای روحانی، یک سوالی که به نظرشان سیاسی است از ایشان می‌پرسند، ایشان یک جواب بسیار تکراری می‌دهد... تکرار یکی از شگردهای فاشیسم است».

اما کامنت های این پست که خیلی بهتر از کامنت های قبلی بود :

· مرتضی پاشایی فقط برای ی سری ی وسیله بود که اتحادشونو نشون بدن
    مجلس به خودت بیا
    دولت به خودت بیا....
    این همان مردمند...
    یکی از نمایندگان مجلس
    منبع روزنامه همشهری
    Like · Reply · 134 · 3 hrs
    o
    14 Replies · 55 mins

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image001.gif[/IMG]
    Na Zanin Moushtagh
    اگه تشییع جنازه یکی از دایناسورهای اینا مردم برن جامعه در صحت و سلامت کامل بسر میبره ولی تشییع جنازه یه هنرمند که مردم دوسش داشتن این همه حرف و حدیث داشت...
    Like · Reply · 144 · 3 hrs
    o
    12 Replies · 45 mins

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.jpg[/IMG]
    Puya Modaresi
    آقاى اباذرى من قول ميدهم وقتى شما از دنيا رفتيد فقط٢٠٠ نفر در تشييع پيكرتون حضور پيدا كنند و حتمأ در مراسمتون سمفونى عزاى موتزارت رو پخش كنند ....!!!!!! واقعأ شرم آوره به اين راحتى جمعيتى نزديك به دو ميليون نفر را تحقير ميكنيد!!! شما واقعأ جامعه شناسيد ؟؟؟؟؟؟؟
    Like · Reply · 29 · 3 hrs · Edited
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image003.jpg[/IMG]

Kavian Manfred
    شما شمردین دو میلیون بودن؟
    Like · 3 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image004.jpg[/IMG]

Amin Irandoost
    ۲۰۰ نفر آدم حسابی بهتر از ۲۰ میلیون احمق نفهم احساساتی است
    Like · 32 · 3 hrs

o View more replies

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image005.jpg[/IMG]

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image006.jpg[/IMG]
    SherVn Koohsari
    شما در مجلس, در شورای شهر و... کدام انسان صاحب نظر و فرهیختگانی رو می بینید که کمی نسبت بهش احساس درستی می کنید؟
    بله ایشون درست می گن.. مرگ هر جوانی دردناک است اما...
    در همین موسیقی پاپ مگر بابک بیات تنها به دلیل نداشتن پول برای پیوند کبد نمرد؟
    مگر چه کسی ککش گزید...
    جریان سازتر از بابک بیات در موسیقی پاپ ایران که بود؟
    کسی که مرحوم پاشایی گوش می دهد واقعا تا به حال ۴میزان بتهوون با میل علاقه گوش کرده؟
    روحش شاد اما دکتر اباذری درست می گه بله واقعا خفه کردن!!!
    Like · Reply · 24 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image007.jpg[/IMG]

Sina DL
    Like · 1 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image008.jpg[/IMG]

Ali Gh
    هزاران درود بر شما. بالاخره یکی حرف دل ما رو زد.
    Like · 1 · 2 hrs

o View more replies

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image005.jpg[/IMG]

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image009.jpg[/IMG]
    Shila AZ
    اتفاقا آقای اباذری حرف درست و زدند و کاملا با حرفهای ایشون موافقم. شرکت مردمی در مراسم مرحوم مرتضی پاشایی از منظر خودم به عنوان یک ایرانی جدا از زندگی شخصی مرتضی پاشایی که ممکن بود فردی بسیار دوست داشتنی باشند با کارهای که ایشون ارائه میکردند و صدای بسیار فالش و سردشان اصلا همزاد پنداری نمی کردم و سلیقه مردم در انتخاب یک چنین صدا و موسیقی نشانه پائین آمدن ضعف و شعور و هوش یک ملت هست که به راحتی می توان با یک هدف سیاسی جامعه سستمان را به هرسمت و سویی سوق داد.
    Like · Reply · 21 · 2 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image010.jpg[/IMG]

Alireza Rahimi
    فالش؟
    کجایه موسیقی هستی دقیقا.....
    اس و پاس،خاص شدی
    Like · 2 · 2 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image011.jpg[/IMG]

Kaya Parham
    شما بر اساس يك سليقه كه حق شخصي و كاملا خصوصي يك فرد در جامعه هست ، براي يك ملت نسخه پيچيدي كه آآآآيييي ملت چه نشستين كه همه داريد به ابتذال ميريد.
    شما فالش رو ميتونيد براي من تعريف كنيد ؟؟؟؟ پس آثار خوانندگان سبك متال كه ديگه از نظر شما احتمالا كلاً به ورطه نابودي رفتن و شنوندگان اين سبك كه حتما يكسري انسانهاي مجنون و روانپريش هستند .
    وووااااييي بر ما كه بر اساس سلايق ، يك انسان رو ارزيابي كنيم ، چه برسه به يك ملت...
    Like · 1 · 1 hr

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image012.jpg[/IMG]
    Hadi Hadian
    اباذری خیلی گوه خورد.
    Like · Reply · 20 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image013.jpg[/IMG]

Fe Ai lol
    Like · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image014.jpg[/IMG]

Nar Sis
    به سطح سوادت نگاه کن بعد به ی پروفسور مملکت فحش بده. خودت خوردی اونو. اصلا در حدی نیستی که به ایشون نقد کنی. خوب گفت و حرف حق زد.
    Like · 12 · 3 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image015.jpg[/IMG]
    Ahmad Gholami
    شعر سطحی و مبتذل ، صدای مزخرف ، موسیقی چرت ! واقعا 1 ثانیه گوشی میدم تهوع میگیرم . خدا رحمتش کنه آزاری به کسی که نرسونده اما این دلیل نمیشه بگم کار هنری درستی میکرده . جامعه پر شده از لمپنایی که الان پاشایی رو تا سطح اسطوره بالا بردن . یه جوری هم سعی در عمیق جلوه دادن کارای این بابا دارن که انگار چقد هنرمند بوده . بابا ازین آدمایی که گیتار به دست میشن و یه چیزی در باب شکست عشقیشون و اینکه دختره قالشون گذاشته رفته میخونن زیاااده ! این همه جوون با استعداد که آلترناتیو کار میکنن و فرصت دیده شدن ندارن رو در یابید . سطح تفکراتتون رو از کوسشعر های شکست عشقی و چس ناله و صدای فالش بالاتر ببرید آخه !
    Like · Reply · 19 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.jpg[/IMG]

Puya Modaresi
    شما بااين ادبيات و اين لحن براى بقيه تعيين تكليف ميكنيد ؟؟؟؟ اگر امثال شما از چيزى بد بگويند من خودم به شخصه طرفدارش ميشوم ، چون همون خط اول نوشته شما رو خوندم تهوع گرفتم !!!!!!
    Like · 4 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image016.jpg[/IMG]

Maryam Kabiri
    اول برو حرف زدن ياد بكير بعد نظر بده
    Like · 2 · 2 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image017.jpg[/IMG]
    InThe Mad
    هیچکس منظور توهین به پاشایی رو نداره عزیز. چیزی که هست این استاد انحطاط فکری ما مردم را میگه.برای یک خواننده دست سوم یا پایین تر. میلیون ها نفر میریزن تو خیابون. برای زندانی های 30اسی که فقط حرف مخالف دولت زده‌اند و اع.دام میشوند مردم سکوت میکنند (همین امسال صدها نفر بی گناه اع.دام شده اند ویکی اش هم دختر بیگناهی که بخاطر دفاع از خودش در مقابل تجاوز یک مامول اطلاعات اع.دام شد. الان هم که سهیل.ع میخاد اع.دام بشه بخاطر اینکه تو فیس.ب و وبلاگ حرفهای مخالف زده، می فهمی«فقط حرف زده » آدمها را بخاطر حرف اع.دام میکنند.). اونوقت مردم در مقابل اینها هیچی
    نمی گویند ..... ولی میلیونی به تشیع جنازه یک خواننده بسیار معمولی میروند،که بزرگترین آرزویش رفتن به کربلا بود جریان چیست؟ این جمعیت نباید در تشییع جنازه ر.جباری می بود ؟ این جمعیت نباید به اع.دام سهیل اعتراض کند؟. این جمعیت نباید به اختلاس میلیاردی اعتراض کند؟ این یعنی سیاست زدایی و انحطاط جامعه از نظر من.

Like · Reply · 15 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image018.jpg[/IMG]
    Mohamad Pj
    منطقی ترین و بحق ترین حرفها هم با بی ادبی و لجن پراکنی و هتک حرمت دیگران ، تاثیرش رو از دست میده
    الان میخام بدونم فرق این آقای مثلا روشنفکر و تحصیلکرده با یه فرد بی سواد خشک مغز بی ادبی مثل احمد خاتمی یا علم الهدا چیه؟ هم اونا و هم این آقا بر این اعتقادن که ما درست میگیم و هر کسی جور دیگه فکر یا رفتار کنه احمقه!!
    ای کاش یکی تو اون جمع ازش میپرسید استاد اگه خودت عزیزی رو از دست میدادی و بعد کسی میومد و پشت سر اون عزیز حرف مفت میزد و توهینش میکرد ساکت میشستی و براش کف میزدی؟ آیا به این فکر کردی که اگه این صحبتای شما رو پدر مادر مرتضی پاشایی بشنون چه حالی میشن؟
    Like · Reply · 29 · 3 hrs · Edited
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image019.jpg[/IMG]

Younes Porseddigh
    مملکت دوست داشتنی ما ایران متاسفانه گرفتار یک اپیدمی خطرناک به نام خود بزرگ بینی شده...باید به این حضرات حوزوی و دانشگاهی باید گفت به کجا چنین شتابان
    Like · 4 · 3 hrs · Edited

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image020.jpg[/IMG]
    امیر آریایی
    1_ (( پاپ در سیر موسیقی یعنی مبتذل ترین نوع موسیقی جهان ))
    این دیدگاه رو ایشون از کجا آوردن ؟
    2_(( دادم فرمت موسیقی این آدم رو یه موسیقی دان تحلیل کرده مبتذل محضه ))
    کدوم موسیقی دان ؟؟؟؟ (و برفرض اینکه واقعا این نظر نظر یه موسیقی دان باشه) آیا فقط نظر یه موسیقی دان برای یه همچین تحلیل توهین آمیزی کفایت میکنه ؟
    3_ (( این ساده ترین ، مسخره ترین ، احمقانه ترین نوع موسیقیه ، صدای فالش ، موسیقی مسخره ، شعر مسخره تر ))
    بی سواد ترین مردم هم که بخوان موسیقی رو تحلیل کن کلمات تخصصی تر و مرتبط تری پیدا میکنن که در ضمن توهین آمیز هم به مخاطبین اون موسیقی نباشه
    از قدیم گفتن (هرچه که از دل برآید لاجرم بردل نشیند ) الان سوالی که پیش میاد اینه که چطور یه همچین موسیقی مسخره و احمقانه و فالشی این همه طرفدار داره و مردم ازش لذت میبرن و شعراشو حفظ میکنن و به دلشون میشینه ؟
    4_ ... و برای من جالبه که یه ملتی 200 300 یه میلیون نفر میفتن به این ابتذال ، میفتن به ابتذالی که میرن در مجلس ترحیم یه همچین خواننده مسخره ای شرکت میکنن
    از کی تا حالا مجلس ترحیم رفتن نشونه ابتذاله ؟
    5_ اینکه یه عده ورزشکار و بازیگر رو وارد بازیهای سیاسی کردن چه ربطی به موسیقی و مرتضی پاشایی داره ؟ و کی میخواد از انبوهی جمعیت سر مزار مرتضی پاشایی استفاده سیاسی بکنه و اصلا چه کسی میتونست این انبوهی جمعیت رو پیش بینی و هماهنگ کنه بیاره اونجا ( بدون ساندیس) تا بتونه ازش استفاده سیاسی بکنه ؟
    6_ لات و سوسول (پاپ خونا ) و ورزشکار و فلان و ... و از این حرفا با هم دست به دست هم دادن که سیاست واقعی از این مملکت رو داغون کنن از بین ببرن ..... و دولت نتنها با این مسئله مشکلی نداره که تشویق میکنه
    لات ! سیاست ! پاپ خون سوسول ! ورزشکار ! گوزن شقیقه ! سیاست واقعی ! داغون ! تشویق دولت! من ! دوربین !
    7 _دولت و ملت یکی شدن برای این آقا این کارو کردن و افراد ( خودشون ) دارن میسوزن نه مقاوتی در برابر دولت انجام گرفته نه دولت در برابر ملت چیز کرده دوتا آدمی که از هم میترسن دست به دست هم دادن و این مزحکه و افتضاح رو بار آوردن و من اینجا نشستم سکوت کردم (چیزی نگفتم) (برای اینکه نمیخواستم حرف بزنم)
    افرادی که میسوزن کیا هستن و چرا میسوزن ؟ و از کجا اومدن که نه جز دولتن نه جز ملت ؟
    خدا رحم کرده ایشون (چیزی نگفتن) به دلیل آنکه (نمیخواستن حرف بزنن) اگر چیزی میگفتن چی میشد ؟
    8_هنر از نظر من یا حقیقت میگه یا دروغ میگه ==> این آدم دروغ میگه
    دستگاه دروغ سنجی از هنر ، ملاکها و سیستم عملکردی این دستگاه باید از ابداعات هنری خودشون باشه
    9_موسیقی این آقا در مقابل آرمانهای اولیه انقلاب چه جایی داره ؟ هیچ
    به ایشون باشه از این به بعد به همه خواننده ها یه جزوه آرمان شناسی اولیه انقلاب میدن میگن از رو این شعر و نت و موزیک درآرین
    10_درست مثل افرادی که از همدیگه میترسن ، پریدن تو بغل همدیگه که نترسن ؟؟؟
    تا اونجایی که من دیدم آدمها موقع ترس میپرن تو بغل اونی که بهش اعتماد دارن و پناهگاه امنشونه نه تو بغل اونی که ازش میترسن و یه همچین سوتی ای از یه مثلا جامعه شناس بعید نیست دیگه فجیعه
    Like · Reply · 13 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image020.jpg[/IMG]

امیر آریایی
    11_ خانوم شما نسل و پسل و اینا رو بزار کنار (چون ) افرادی هستن کم سن و سال تر از شما که موتزارت گوش میدن ، نسل چیه ؟ وقتی امثال شما به مدت یه ماهه خفه کردین همه رو
    12_ خانوم : یعنی هرکی موتزارت گوش میده آدمه ؟
    جامعه شناس مثلا محترم : کاملا
    13_ جامعه شناس مثلا محترم : معلومه من نماینده این مردم نیستم من همون کسیم که دارم میگم این مردم ابلهن
    14_ خانوم : چرا توهین میکنید ؟ جامعه شناس مثلا محترم : من نماینده این مردم نیستم شما این مردمید (همون مردم ابله )
    15_خانوم : من آزادم که هرطور دلم میخواد زندگی کنم و هرچی دلم میخواد گوش بدم اما شما حق ندارین توهین کنید. جامعه شناس مثلا محترم :میلیونها مدل ساختن که شما محکومید بر مبنای مدل زندگی کنید فکر میکنید که دارید انتخاب میکنید انتخاب دارید میشید
    یکی نیست بگه جامعه شناس مثلا محترم شما یه مدل بهتر و دلنشینتر و هنری تر بساز که ملت جذبش شن و شمام مجبور نشی دهن کثیفتو باز کنی و ملتو رو به باد توهین بگیری
    16_آقای سخنران : نیایم با این نوع تفسیر ها فضای باز هرنوع مذاکره در جامعه رو به هم بزنیم ...
    جامعه شناس مثلا محترم : در حال پریدن وسط حرف سخنران ، هرکسی محقه هر تفسیری میکنه بکنه
    آقای سخنران : من پیشنهادم اینه که ...
    جامعه شناس مثلا محترم : جفت پا وسط حرف سخنران ، پیشنهاد شما بیهودست یعنی من پیشنهادمو ندم که یه عده ای نترسن ؟ به درک که بترسن .... یه چیز مشخصه این نوع موسیقی سرانجامش فاشیسمه !!!
    این جامعه شناس مثلا محترم به هیشکی حق حرف زدن نمیدن ، توی حرف همه میپرن ، صداش خودشونو بلند تر از همه میکنن ، پیشنهادات دیگران رو ندید بیهوده میدونن ، به خودشون اجازه میدن به ملتو دولت توهین بکنن ، بعد به دیگران تهمت فاشیسمم میزنن !!
    رو رو برم اینو اگه آزاد بزارن که خرخره مخالفاشو میجوه بعد به دیگران میگه فاشیست
    17_ جامعه شناس مثلا محترم : اینی که فکر میکنید چون تعدادتون زیاده به معنای این نیست که حق با شماس
    دموکراسیو کلا لول کردن آقای ضد فاشیست
    18_دانشجو : شما دارید به یه بخشی از احساس این مردم توهین میکنید
    جامعه شناس مثلا محترم : بسیار خوشحالم که دارم توهین میکنم
    من دیگه حرفی ندارم
    19_این ملت نشون داده که باید بهش توهین بشه تا بره بفهمه
    20_نسلی وجود نداره چون کسانی کوچکتر از سن شما از مرتضی پاشایی حالشون به هم میخوره
    کاش به ما هم میگفتن که چند نفر کمتر از سن ما حالشون به هم میخوره از مرتضی پاشایی که اونها وقتی درمقابل نسل میلیونی ما قرار میگیرن کلیت سلیقه نسل ما رو زیر سوال میبرن و رفرنس این آمار گیریشونو میدیدم باهاش خودمو دار میزدم تا دیگه ریخت یه همچین جامعه شناسیو نبینم
    ای کاش یکی از این آقا بپرسه اگر شما موسیقی پاپ رو مبتذل ترین نوع موسیقی میدونی کدوم موسیقی ایرانی رو غیر مبتذل میدونید بگید ما هم بدونیم بریم گوش بدیم شایدم از نظر ایشون باید موسیقی ایرانی کلا درش تخته بشه فقط بریم موتزارت گوش بدیم چون نشنیدم هرگز مثالی از موسیقی داخلی به درد خور بزنن
    Like · 2 · 3 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image021.jpg[/IMG]
    Omid Mitvar
    اکثر کسانی که اینجا کامنت میزارن اصلا فایل صوتی این سخنرانی را گوش نکردن.خطر فاشیستی که ایشون بما گوشزد میکنه بسیار بالاتر از موسیقی و مراسم پاشایی است لطفا کامل گوش کنید نه یک تکه...
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image022.jpg[/IMG]

Masoud Mirmirani Man fek mikonam raftare fashisti yani beri poshte microfon arbade be keshi va be digaran tohin koni ! Kari ke in agha va jenabe moselini anjamesh dadan
    Like · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image021.jpg[/IMG]

Omid Mitvar
    مرتبط نیست توهین ها گفتاری بسیار بسیار بهتر از توهیین های شخصی و فرهنگی است که توی این چند سال بخاطر پایین آمدن سطح فرهنگی و سواد در جامعه بوجود آمده...سخنان رک و بی پروا این آقا بسیار به موقع و اصلا شخصی نیست و اتفاقا از ابزارهای حکومتهای فاشیستی استفاده کردن پایین آورد سطح توقع و بی سواد کردن مردمه...جالبه که کسانی این سخنرانی را مرتبط دانستن به حکومت و تعبیر حکومتی کردن که اتفاقا بسیار ضد رژیمی و خوب بود...
    Like · 2 · 3 hrs · Edited

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image023.jpg[/IMG]
    Mahan Tofighi
    من حق رو به دکتر اباذری میدم
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image024.jpg[/IMG]
    Arya Ebrat
    این آقا دنبال جلب توجه بود که موفق هم شد.. از تفاله‌های احمدی‌ نژاد بیشتر از این توقع نیست
    Like · Reply · 14 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image025.jpg[/IMG]

Amin Etc
    اباذری هرچی باشه، اصولگرای طرفدار احمدی‌نژاد نیست! مجبورید مگه :))
    Like · 3 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image014.jpg[/IMG]

Nar Sis
    خفه بینیم بابا اصلا تو ایشونو میشناسی که زر بیخود میزنی. با شماها باید اینطوری حرف زد. هر بیسوادی میدونه سیاست ایشون در قبال حکومت چیه. لااقل درست سخنرانیو گوش میکردی بعد نظر میدادی.
    Like · 1 · 2 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image026.jpg[/IMG]
    Nas Sophie Mi
    درك كردن حرفهاى اين اقا درك و شعور و فهم خاصى ميخواد. قاعدتا از همه ى ادمها انتظار نميره تو اين سطح باشن. اين بنده خدا دم از فاجعه اى ميزنه كه الان واسه جامعه قابل درك نيس ولى ممكنه در اينده بفهمن كه البته خيلى ديره ديگه. اين اقا چيزى رو در خشت خام ميبينه كه متاسفانه جامعه ى ما ديگه تو ايينه هم نميبينن!
    Like · Reply · 12 · 2 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image017.jpg[/IMG]

InThe Mad
    بله عزیزم گالیله را می خواستن بسوزانند بخاطر اینکه گفت کره زمین گرد است. حالا این مردم هم یک صد سالی مانده که بفهمند جریان چیه
    Like · 2 · 2 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image027.jpg[/IMG]
    Sasan FakhreShafaee
    بابا یک نفر حقیقت محض رو درباره این به ظاهر خواننده گفت ملت اینهمه ناراحت شدن واقعیت همیشه تلخه .فهم و سواد و درک موسیقی ملت ما متاسفانه شده یک سری اهنگهای ناموزن و بدون محتوا که فقط با نرم افزار تنظیم میشه به خورد ملت داده میشه.یک عبدالله مشنگ ای هم اومده با مایکل جکسون مقایسه کرده .نکنید این کار رو زشته وقتی نمیدونید اگر دهن ببنید کسی بهتون عیب نمیگیره
    Like · Reply · 12 · 2 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image015.jpg[/IMG]

Ahmad Gholami
    دقیقا !
    Like · 2 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image028.jpg[/IMG]

Amir Mobaraki
    ببخشید شما روشعنفکري؟ آخه خیلی باسوادي
    Like · 1 · 2 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image029.jpg[/IMG]
    Alireza Mohammadi
    دمت گرم آقای اباذری میدونم جامعه شناسانی مثل شما دارن چه زجری از دیدن این مردم سطحی وجو زده میکشید.میدونم شماهم واسه این مردم بهترین آرزوها رو دارین و برای دیدن روزی که مردم این سرزمین که امروز هم از لحاظ فکری وهم از لحاظ فرهنگی یه سری آدم پراکنده وسطحی نگر وبدون آرمانهای والا وفاقد ارزشهای اجتماعی هستند،بیقراری میکنین.ولی من به این نتیجه رسیدم که مردم ماتوی قرن بیست ویکم هنوز نتونستن تبدیل به یک ملت بشن وذهنیت مردم ماروز به روز از آرمان ملت شدن ومبارزه برای چیزهای خوب فاصله میگیرن وهر لحظه بیشتراز قبل سطحی نگروجو زده تر میشن
    Like · Reply · 11 · 2 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image004.jpg[/IMG]

Amin Irandoost
    دمت گرم
    Like · 1 · 1 hr

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image030.jpg[/IMG]

Rama Ghavidel Azmoode
    با توجه به کامنت ها در بالا کاملا میشه فهمید مردم ایران به قول دکتر اباذری "ابله"هستند.
    این آدمها اگر مستندی رو که دکتر اباذری اشاره کردند میدیدند و اگر واقعا انسان باشند میفهمند که تازه دکتر اباذری بسیار خودشون رو کنترل کردند و گرنه ما مردم بیخیال لایق رکیک ترین توهین ها هستیم
    Like · 3 · 1 hr

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image031.jpg[/IMG]
    Reza Svsh
    مسخره تر از تابو شدن پاشایی و امثال اون اینه که جهت پیکان رفته به سمت تحلیل مواضع اباذری!
    اباذری مواضع حکومتی داره و...
    بسیار خب...آیا کسی نمی تونه موزیک پاشایی رو با دلایل موسیقایی مبتذل بدونه؟دامنه ی مقدسات غیر قابل نقد مردم ایران به پاشایی هم رسید!مبارکه...به زودی شاهد تقدس احسان علیخانی هم خواهیم بود!!!
    Like · Reply · 10 · 2 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image015.jpg[/IMG]

Ahmad Gholami
    دامنه ی مقدسات رو خوب اومده . خیلییی عالیی گفتییی ! لاییییک !!
    Like · 2 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image032.jpg[/IMG]
    Soheil Kh
    مرتضی پاشایی و مراسمش ثابت کرد موافقان حکومت و مخالفان حکومت فقط هارت و پورت میکنند و عملا مردم و نسل جدید جامعه به دعواهای این سیاسیا بی تفاوتن مرتضی پاشایی نشون داد میتونیه قلب همه مردم رو به دست بیاره و یه عده روشنفکر که فحاشی میکنند برای مردم مهم نیستن
    Like · Reply · 18 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image008.jpg[/IMG]

Ali Gh
    تشییع جنازه مرتضی پاشایی فقط نشون داد که پروپاگاندا هنوز حرف اول رو برای تاثیر روی افکار مردم می زنه.
    Like · 1 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image032.jpg[/IMG]

Soheil Kh
    نه نشون داد با هزار بیانیه نمیتونین آدم بکشونین خیابون از سوزش تهمت میزنید و شکست بزرگتونو متحمل شدید!
    Like · 2 · 2 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image033.jpg[/IMG]
    Morteza Somi
    واقعیت این که اگه مرتضی پاشایی سرطان نداشت و یکهو می مرد. هیچ اتفاقی نمی افتاد. ولی در طول یک سال همش حرف از بستری شدن و مردن زدن. در واقع کلی برای مردنش تبلیغ شد!
    Like · Reply · 8 · 2 hrs

Ahmad Gholami
    خوشم اومد از حرفت ! لایک
    Like · 2 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image034.jpg[/IMG]
    Shirin Riazi
    از يك روشنفكر و استاد دانشگاه بعيده اين سخنراني
    بعضي كارا كار دل ه واين آقا احساسات ملت رو به ميخره گرفته من كاري به سياست زدايي و اين حرفا ندارم ولي همه چيز كه كاغذ و قلم نيست
    متأسفم كه احساسات مردم رو به سخره گرفته
    Like · Reply · 8 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image035.jpg[/IMG]
    Ali Hosseini Mehr
    دمشم گرم
    Like · Reply · 8 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image036.jpg[/IMG]
    Nima Keivani
    داستان عجيب و غريب مرتضي پاشايي يك چيز رو براي من اثبات كرد...
    رژيم شاه هم همينجوري الكي الكي از بين رفت !!!!
    دري به تخته اي...يكي بيفته بميره...ملت در بهت فرورته يهو چنان واكنشي نشون مي دن كه نفهمي از كجا خوردي !!!!! اينا و اونا هم نداره !!!!
    Like · Reply · 7 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image037.jpg[/IMG]
    Ahmad Asadpour
    بحث هنر يه چيز كاملا سليقه اي. نميشه گفت مثلا چون فلاني فلان فيلم رو نگاه ميكنه يا فلان موسيقي رو مبتذله. در ضمن ادبيات اين آقا سراسر حمله به مردم بود. ايشون مصداق بارز اين جمله است كه تحصيلات شعور نمياره
    Like · Reply · 7 · 2 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image027.jpg[/IMG]

Sasan FakhreShafaee
    حمله نه به مردم نه به شخص درست نیست بحث سر بت ساختن از چیزی بی ارزشه میخوام بگم فهم و درک مردم 40 سال پیش خیلی خیلی بیشتر از الان بود چون واقعا موسیقی رو میشناختن ولی الان نگاه کن چه افتضاحی شده .ولی توهین به هر ** هر شخصیتی درست نیست کار اشخاص رو انتقاد قرار میدیم
    Like · 5 · 2 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image038.jpg[/IMG]
    Kamran Hazayi
    عادت كرديم.شديم يه طايفه از پيش بازنده.به تحقير به توهين عادت كرديم.به اينكه پست و ذليل باشيم .يك نفر بياد بهمون توهين كنه و ....اصلا دارم شاخ در ميارم از حركات كساني كه حتي حاضرند از ناموسشون هم مايه بگذارند تو اين چند روز تا ثابت كنند اين آقا كه گفت مردم ابلهند چه قدر راست گفت.تبعيت كور كورانه و تعصب قبيله اي.عاجز از درك پديده هاي اطراف و پيرامون.آره خود باخته شديم و اصلا نمي دونيم به چي و به كي و چرا.درك نا صحيح از قدرت ديگه جزيي از ساختار وجوديمون شده،خودمون رو ميشكنيم و به گند مي كشيم قبل از اينكه ديگران اين كارو رو بكنند و بعد احساس قدرت و فهم و شعور مي كنيم.مساله اين خصلت هاي بد جامعه نيست.صفات بد انساني كه ما ميشمريم در بين خودمون.نه مساله اينها نيست.بريد لندن 5 كيلو گوشت از يه قصابي يا يك فروشگاه يك جا بگيريد ببينيد طرف چه طوري دنبالتون موس موس مي كنه.بريد لس آنجلس خون و نجاست بالا بياريد و توش دست و پا بزنيد و غش كنيد ببينيد كسي كمكتون مي كنه؟بريد هامبورگ و موهاتون سياه باشه ببينيد چه طور نگاهتون انگار خوك هستيد.نه برادر من نه خواهر من.اينجوريها هم نيست.قحط الرجاله اينجا .مالزي كه 50 سال پيش نصف جمعيتش بالا درخت زندگي مي كردن اگر امروز شده اين براي اينه كه با سواد و روشنفكرشون ميون و ناندرتال و كس خل و چه مي دونم هر دري وري ديگه خطابشون نكرد.يه بيمار يه از خود راضي ،فحش ندم اصلا يه علي پروين كه تو دست بر قضا اومده تو دانشگاه و كرسي گرفته يه شكري خورده و خيلي هم بيجا كرده كه اين شكر رو خورده حالا ما بايد دنباله رو اون بگيم كه آره ما كلا كله قنديم؟؟؟؟چه طور به كسي قدرت موسيقي پاپ رو مي بينه ولي از دركش عاجزه مي گيم استاد ،اونم جامعه شناسي؟افسانه 1900،سينما پاراديزو رو ببينيد و بعد يه فيلم تينيجري(teenager)بگيريد و ببينيد.خوب نگاه كنيد همون حرفها و سبك زندگي كه با بياني سطح بالا مطرح شده تو 1900 تو اون فيلم تينيجري با زبان و ادبيات و حال و هواي جوونهاي اون سن براشون مطرح ميشه.اگر يكي حوصله نداره و سواد نداره و ادبيات و استعاره و فلسفه نمي فهمه يا نخونده نبايد از حقيقت محروم بشه.بايد حقيقت رو در سطح درك اون بهش منتقل كرد.اين آقاي استاد جامعه شناسي حتي اين قدر هم نمي فهمه.حالا بايد دنبال اينها راه بيفتيم بگيم آره آقا ما هممون ابلهيم ،ما همه چاپلوسيم ما همه....چون ايشون گفته..بابا ايول...خداييش ايول الله...
    Like · Reply · 7 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image039.jpg[/IMG]
    Sharareh Gholinejad
    يك جامعه شناس اين حق را نداره كه فقط به خاطر چند سال تحصيلات و كسب مدرك، مردم جامعه اى را كه خودش هم از بين آنهاست ابله خطاب كنه،متاسفم از ديالوگهاى يك استاد دانشگاه
    Like · Reply · 7 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image040.jpg[/IMG]
    Sepideh Nabavi
    آقاى اباذرى تشريف بياريد خارج از ايران ببينيد جوانان به چه موسيقى گوش ميدن، يه جمله معنى دار از اول تا آخرش نداره، بعد مى فهمين كى مبتذله
    Like · Reply · 7 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image041.jpg[/IMG]

Mehran Ghasabeh
    پس ايرانيام اينهمه ادعاى تمدن ٢٥٠٠ ساله نداشته باشن همش ميگن ما فرهنگ غنى اى داريم ... پس چى ميشه اينهمه غناى فرهنگى
    Like · 1 · 3 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image042.jpg[/IMG]
    Siavash Samadi
    دکتر گفتن به این شخص واقعا توهین به جامعه دکترا ست.
    Like · Reply · 7 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image043.jpg[/IMG]

Danial Shirazi Shoma mogheye riasate hamadi nejad koja boodi?
    Like · 3 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image004.jpg[/IMG]
    Amin Irandoost
    راست گفته این یارو پاشایی هیچی نبود. وقتی مرد کردنش تو بوق

تو ابله بودن مردم ایران هم شکی نیست. دنبال ماتحت هم دیگه بلند شدن با موبایل فیلم بگیرن
    Like · Reply · 17 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image032.jpg[/IMG]

Soheil Kh
    تو ایران نیستی زر نزن گم شو به زندگی خودت برسه تورو چه به ایران ابله هم خودتی
    Like · 5 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image044.jpg[/IMG]

Daniel Christen mardom e jomhori e Islami ... mordeh Parast hastand ... mesLe On 12 Kesafat e Arab ke be darak raftand ...
    Like · 3 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image010.jpg[/IMG]
    Alireza Rahimi
    فقط برای مخالفان پاشایی....
    شما ادعایی بیش نیستید که فقط توی فضای مجازی خاص هستید...

مراحل روشنفکري در جهان
    1-تحصيلات عاليه
    2-مدارک معتبر
    3-مطالعات گسترده
    4-اطلاعات عمومي بسيار بالا
    5-جامعه شناسي
    6-نوشتن کتاب
    7-نوشتن مقاله
    8-نظريه هاي تاييد شده
    9-سفر به نقاط مختلف دنيا
    10-شخصيت و انسانيت بالا
    و.....
    مراحل روشنفکري در ايران
    1-قهر کردن با ننه
    2-مخالفت با دين و مذهب
    3-خواندن جملاتي چند از نيچه و ميچه
    4-حمايت از اون مرد آمريکاييه که با بزغاله يک چشم ازدواج کرده
    5-درک کردن تمام چرت گویان دنيا
    6--طلاق گرفتن
    7-موزيک خارجي گوش کردن
    8-مصرف سیگار و مشروب
    9-دیدن BBC , VOA و تحلیلگر مسائل سیاسی شدن
    Like · Reply · 6 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image045.jpg[/IMG]
    MoNa Ri
    چطور تشییع جنازه یک آخوند اینهمه میرن هیچی نیست واسه پاشایی که رفتن یکهو مثل بمب ترکیده ؟ خاک بر سرتون که یه بارم مثل آدم یه کاری کردن مردم هی انگ میزنین
    Like · Reply · 6 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image046.jpg[/IMG]
    Siamak Sadeghy
    حضرت استاد میگه این نوع موسیقی فاشیستی است بعد از هایدگری تو حرفاش دم میزند که یار هیتلر بوده و کنارش بوده. میگه این موسیقی مبتذله در صورتی که توی سخنرانیش از ماتحت مهوش حرف میزند اقای استاد خودتو نمونه بارز ابتذالی و هم اون فلسفه هایدگریت
    Like · Reply · 6 · 3 hrs · Edited
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image047.jpg[/IMG]
    Afshin Rezayi
    اين استاد ديوث رو بديد به دست من تا فالش رو بكنم توي سوراخاش تا ديگه اداي موسيقي داني نكنه مرتيكه بي ناموس . موسيقي مرتضي پاشايي و خوانندگيش رو فالش خطاب ميكنه حرومزاده .
    Like · Reply · 6 · 3 hrs
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image048.jpg[/IMG]

Ahadi Mahdi
    فالش یعنی چه؟
    Like · 1 · 3 hrs

o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image049.jpg[/IMG]

Sha Hin
    يعني غلط مي خوني هچل هفت مي خونه حقيقت تلخه خانوم ها و آقايون بهشون برخورده
    Like · 1 · 2 hrs

o View more replies

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image040.jpg[/IMG]
    Sepideh Nabavi
    چرا بايد جذابيت سبك اجرا و موسيقى رو به ابتذال و سطحى بودن اجتماع ربط داد؟ محتواى شعر و صداى او هميشه غمى داشت كه حرف دل مردم رو ميزد و ناگفته هاشون رو مى گفت. مودم غم خودشون رو از زبان اين آدم مى شنيدن، او نماينده مردم بود. من حتى ايران هم زندگى نمى كنم ولى غم مردم ايران رو مى فهمم و با تمام وجود دركشون مى كنم
    Like · Reply · 6 · 3 hrs

Ahmad Gholami
    چه خوب که ایران زندگی نمیکنی . چون مثل تو تا دلت بخواد اینجا هست . کسایی که کوشر های سطحی و مبتذل رو خیلی عمیق و مفهومی میدونن
    Like · 1 · 3 hrs

Ali Gh
    من هم زیاد از لحن این آقا خوشم نیومد. اما در مورد تجمع باهاش موافقم.خیلی خوب که جز مردم ایران نیستی اما غم مردم رو درک می کنی. به درک کردن ادامه بده لطفا.
    Like · 1 hr

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image050.jpg[/IMG]
    نسل فراموش نشدنی ما
    از این میسوزند که واسش اینهمه عزاداری کردند . بالاخره یه فرقی هست بین با مردم بودن و جیره خور بودن (هرچند هم که معروفت کرده باشند )
    Like · Reply · 6 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image051.jpg[/IMG]
    Mousareza Alizadeh
    اباذری ، لایک
    Like · Reply · 6 · 3 hrs

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image052.jpg[/IMG]
    Arash Heidari
    كاملا با حرفاش موافقم
    جامعه لمپنى كه ميره تو پيج فيس بوك ادم هاى معروف دنيا اون گند رو بالا مياره
    يه روز ميريزه تو خيابون انقلاب ميكنه
    عكس يكى رو تو ماه مى بينه
    يه روز ميريزه تو خيابون از يه خواننده كه شايد اصلا موزيكشو نشنيده يه بت ميسازه
    ملت موج سوار و تابو ساز
    در خواب زمستانى است و حالا حالا بايد تو خواب بمونه اقاى دكتر ابازرى
    از كامنت هايى كه خوندم بيش از پيش به صحبت هاى اين استاد دانشگاه ايمان اوردم
    Like · Reply · 5 · 1 hr
    o [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image053.jpg[/IMG]

Abbas Erabi
    من هم با کلیت حرفاش موافقم ولی هنوز دلیل این عصبیت در بیانش رو نمی فهمم...
    Like · 57 mins

Write a reply...

· [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image054.jpg[/IMG]
    Poriya Javid
    تالار ابن خلدون در دانشگاه تهران!!!!!! اگر در ايران ازادى وجود داست و مانند كشورهاى ازاد و متمدن هر چيزى سر جاش بود براى مراسم خاكسپارى اين خواننده ١٠٠٠ نفر ادم هم نمى رفت ،وقتى از عاشورا و على اصغر براى خودمون تفريح و سرگرمى ساختيم مسلمه براى چنين موضوعى هزاران نفر راه مى افتن برن ، دليل اصلى رفتن مردم نشون دادن اتحاد مردم به رژيم منحوس بود ولى اى كاش براى ستار بهشتى ها و فرزاد كمانگيرها هم همينطور مردم مى رفتن
    Like · Reply · 5 · 1 hr
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image055.jpg[/IMG]
    Hrad AR
    چرا عده ای فکر میکنن از همه بیشتر میفهمن؟
    آقای اباذری که ادعات میشه تو میفهمی و مردم ابلهی بیش نیستن.
    برای خاکسپاری تو و امثال تو که موسیقی ناب بتهوون رو گوش میکنید چند نفر میان؟
    برای مهدوی کنی چند نفر رفت؟
    موسیقی مرتضی مبتذل بود؟
    تو و امثال تو چرا به این افلاس افتادین که شعور و علایق مردم توهین میکنین؟
    فوتبال غلامحسین خان مظلومی هم مبتذل بود که جمع کثیری از مردم در خاکسپاری شرکت کرده بودن؟
    چرا هرکی تو این مردم محبوب میشه برای تو و امثال تو سنگین میشه؟
    چقدر پول گرفتی که تبلیغات منفی برای مرتضی انجام بدی؟
    ابله تویی که خودتو برتر از دیگران میدونی
    مبتذل طرز فکر تو و امثال توست
    مردم ما بتهوون گوش نمیدن.چون موسیقی نابی چون استادان بنان و شجریان و وفایی و میرزا ظلی و ابوالحسن صبا و تاج اصفهانی رو خیلی بالاتر از بتهوون میدونن
    از نظر شعور و سطح علم هرگاه در حد و اندازه های استاد غلامحسین صدیقی بودین بیاین درباره سطح شعور مردم حرف بزنین

[IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image056.jpg[/IMG]

Like · Reply · 5 · 1 hr
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image057.jpg[/IMG]
    Keyvan Zareei
    حقیت همیشه تلخ است و حرفهای دکتر اباذری متاسفانه حقیقت است
    Like · Reply · 5 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image058.jpg[/IMG]
    Shahrzad Fathi
    جامعه شناس و دانشیار و استاد... هر کی که برای آخوندها خدمت میکنه نه خودش نه دانشش نه نظرش و تحلیلش دوهزارم نمی ارزه ، مغزهای جامعه ما تو زندونن.
    Like · Reply · 5 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image059.jpg[/IMG]
    Parivash Mj
    تحليل گري كه با توهين و خشم و تمسخر صحبت كند تحليلش اصالت ندارد و حق تعيين تكليف براي سليقه ي عمومي ندارند
    Like · Reply · 5 · 2 hrs · Edited
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image060.jpg[/IMG]
    Adel Zahedi
    این بنده خدا تعطیله رسما !!!
    Like · Reply · 5 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image061.jpg[/IMG]
    Tah Mo Ress
    دکتر اباذری یک حقیقت محض رو به بدترین شکل ممکن بیان کرد !
    Like · Reply · 12 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image062.jpg[/IMG]
    Shahram Fyouje
    مردم ساده لوحی داریم
    Like · Reply · 4 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image063.jpg[/IMG]
    Homa Ibrahimpur
    ایشون حقیقت محض فریاد زدن برای نسل به خواب رفته ایران
    نسلی که دلش میخواد همینطور خواب بمونه و هیچوقت هشیار نشه تا لحظه ای راحتی رخوت انگیزش بهم نخوره
    من تایید نمیکنم که لحن صحبتشون خوبه یا بد ,من به هشداری که میده گوش میکنم ,اگر کسی حرف ناحقی را دلنشین و مودبانه براتون بگه باید قبول کنید پس عقل و منطق شما کجاست؟
    Like · Reply · 4 · 2 hrs · Edited
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image064.jpg[/IMG]
    Payaam Vaziei
    چه ثقیل بوده این تجمع برا نظام
    Like · Reply · 4 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image065.jpg[/IMG]
    Seyed Ziya Fahimi Bafghi
    تعدادی از بزرگان نمیخوان حضور جوونها رو در مورد مرحوم پاشایی باور کنن و نوعی حسادت پنهانی همراه با عصبانیت از خودشون نشون میدن که حتی تو تسلیت گفتنشون هم معلومه ، چون میزان محبوبیتشون به چالش کشیده شد
    Like · Reply · 4 · 3 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image066.jpg[/IMG]
    Khosro Sharif
    اباذری بسیار روک و راست صحبت کرد، و جامعه بیمار رو اونگونه که هست توصیف کرد، و بهتررین جایِ صحبتش اونجا بود که به مخاطبینِ منتقدِ خودش گفت ( میلیونها مدل ساختند که شما افراد ساده دل‌ محکومید که به اون مدل زندگی‌ کنید، شما فکر می‌کنید که انتخاب می‌کنید. شما دارید انتخاب میشید)
    Like · Reply · 8 · 1 hr
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image067.jpg[/IMG]
    میرزا رشیدخان
    نه بابا دروغ میگه . تو کتیبه های تخت جمشید از کوروش نقل هست که بعد از بتهوون ستاره ای از ایران پا می شه . بنام پاشا . درود بر این نخبه عالم موسیقی
    Like · Reply · 3 · 1 hr
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image068.jpg[/IMG]
    Sa Jad
    بسیار خوشحالم که دارم توهین می‌کنم. برای اینکه این ملت نشان داده که باید بهش توهین بشود تا برود و بفهمد که شما نمی‌توانید هم به این آقا گوش بدهید، هم به بتهوون گوش بدهید بعد هم تسکین بگیرید و بخوابید
    Like · Reply · 3 · 1 hr
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image069.jpg[/IMG]
    Behnam Khamisi
    صحبت های این به ظاهر بی چاک دهن و بی شعور رو شنیدم....به این نتیجه رسیدم استاد دانشگاه هم میتونه لمپن باشه.....این مشنگ نمیدونه به عدد آدمای روی زمین سلیقه و عقیده داریم....دلیل نمیشه که چون ایشون بتهون می‌پسندن بقیه هم همون رو بپسندن ....والله بخدا
    Like · Reply · 3 · 2 hrs
    · [IMG]file:///C:\Users\user\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image070.jpg[/IMG]
    Nahid Faa
    اصلاً اين مرد در حد مردم ايران و زنده ياد پاشايي نيست كه بخاد تحليل كنه. تو ابلهي كه سرتو مثل كبك كردي تو برف ميخاي حقيقتهاي جامعه رو نبيني. عوضي

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    ریدی حسین
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    چی پیش خودت فکر کردی متن به این طولانی گذاشتی ؟
    اما شکنجه ها یواشکی نبود ...

صفحه 11296 از 12529 نخستنخست ... 102961079611196112461128611294112951129611297112981130611346113961179612296 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 479 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 479 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع