دختر ایرونی آتیش پاره
سر چشمه تو رو تشنه میذاره
ولی با همه بی وفایی
مرد ایرونی دوسش میداره
مرد ایرونی دوسش میداره
ویرایش توسط shimaa : 12-15-2014 در ساعت 09:32 PM
یکیتون بره پیج بهادر ببینه منظورش کدوم پیجه
اسکل فک نکرده باشه من شعرای البوم گذاشتم بگو بابا برای معرفی یاغی بوده
چیو داری به چی ربطی میدی تو رو خدا
الان من دارم میگم اهنجلوتی خیلی خوش شانسه و این دوسال هر جا 50 50 بوده شانس به دادش رسیده تو میگی چلسی چرا قهرمان نمیشه؟؟
دقیقا چه تعریفی کردم من؟؟؟ این که پاریس خاطرست؟؟ خب خاطرست دیگه... کام بک زدن با اون تیم داغون جلو یکی از پرستاره ترین تیمای اروپا در حالی که تک ستارتم نداری خاطره ساز میشه همون طور که ناپولی و پورتو واسه چلسی خاطرست! بگم خاطره نیست؟؟
منم میخوام ببینم رئال فصل قبل یا فصل قبلش یا همین امسال پر مهره تره یا اتلتیکو؟؟ همون اتلتیکویی که میگی قهرمانی رُ از دست شما دراورد و 4 امتیاز جلوش از دست دادین خوبه همون اتلتیکو بی مهره بارسا هم زد خوبه حالا با اون همه مهره
تو دیگه نباید این حرفُ بزنی که....مگر بازی ستاره ها و مهره هاست؟؟ همین پاریس پارسال از ما هم پر مهره تر بود ولی باخت! یا بایرن که به درتموند باخت ازش پر مهره تره؟؟ من دیگه
حرفی ندارم
کی گفته اینا رُ؟؟ واسه رئال شاید چون خاطره بد داره اما فکر نکنم همه هم نر باشن! دورتومد قرعه ایده الی میتونه باشه واسه هر تیمی اونم تیمی که 6 7 تا بازیکن نداره
دیگه خودت اگر با انصاف باشی قبول میکنی مسیری که رئال تا فینال اومد به نسبت مسیری که اتلتیکو اومد اسون تر بود امسالم که هم گروهش هم قرعش جای حرفی باقی نذاشته! پارسال و تک تک بازیها و فینال های کوپا و سی ال هم بری توش میبینه شانس هم تاثیرگذار بوده + این که بارسا در بدترین وضعیت 10 سال اخیرش کسی شکی نداره!
در حال حاضر 504 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 504 مهمان ها)