امیر والا منم اومدم اول رفتم تاپیک کامینگ سون دیدم سه ستاره زده چهارشنبه واسه همین گفتم
نمیدونم چه گیری داده که البوم این هفته بیاد
امیر والا منم اومدم اول رفتم تاپیک کامینگ سون دیدم سه ستاره زده چهارشنبه واسه همین گفتم
نمیدونم چه گیری داده که البوم این هفته بیاد
من هیچی رو به هیچی ربط نمیدم فقط جواب نقلای خودت و دادم
اتلتیکو دو بار تو لیگ مارو برد که اونم هنوز تو شرایط لیگ نبودیم ولی نشون دادیم تو حذفی و فینال یو سی ال ما تیم تریم
دورتموند امسالو با پارسال مقایسه میکنی ؟دورتموند پارسال دوم شد دو بار بایرن رو برد یکی از مدعیا بود اونوقت داری میگی دورتموند امسال ؟
مسیرمون تا فینال از گروهی شروع شد که توش یووه و گالا دو تا تیم قهرمان لیگ خودشون بودن شروع شد و به بایرن و اتلیک که باز قهرمان لیگ خودشون شدن ختم شد این مسیر سادست ؟باشه
اینکه گرت بیل جلو اتلیک دو تا سه به تک و نمیزنه بد شانسی نیست ولی اینکه راموس دقیقه 92 گل میزنه خوش شانیسه ؟ بیچاره کارلو اگه شانس داشت که تو یه نیمه تو ترکیه از لیورپول 3 تا نمیخورد
از شانس میگید ولی نمیگید که امسال خودتون تو گروهی بودید که 3 تا اسکول بودن نمیگید راحت ترین گروه لیگ قهرمانان رو داشتید
تو فینال کوپا همه میگن اگه شوت نیمار گل میشد ولی نمیگن اگه یکی از شوتای گرت بیل گل میشد دیگه محال بود بارسا بتونه دو تا بزنه
من حرفم به مهره ها نبود ولی شما روی کاغذ هم اسما هم تیما قوی تر از اتلیک بودید که اخرش دیدیم چی شد
Hero Enter
Viva Real Madrid
بازی 6 تا تعویض داشته 1 دقه وقت تلف شده
در حال حاضر 520 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 520 مهمان ها)