صفحه 11427 از 12529 نخستنخست ... 104271092711327113771141711425114261142711428114291143711477115271192712427 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 114,261 به 114,270 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

حرفه ای
    اقا ما رفتیم ولی شما ادامه بدید......با این وضعیت

فعال
    دره ماه، دره ای دورافتاده در آرژانتین است. این دره با جرمهای زمین شناسی میخکوب شده که از فرسایش باد شکل گرفته و سنگهای ایستاده و تخته سنگهایی را موجب شده که مدورند و شبیه گلوله های مرمری هستند. زمین دره که روزی حاصلخیز بوده اکنون خشک است و دارای تعداد زیادی فسیل گیاه و جانور است که زیست شناسان علاقمند به دوره های تاریخی را به خود جلب کرده است.

خیلی قشنگه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    این بحث خیلی طولانی شد و همرُ خسته و کلافه کرده دیگه! این اخرین نقل من از تو...
    یه توصیه اول خوب بخون پستارُ ببین من چی میگم بعد تخته گاز بگیر برو جلو!

تمام حرف من اینه که انجلوتی مربی خوش شانسیه و این 2 3 ساله در 90 درصد اوقات شانس همراهش بوده مگر این دروغه؟؟ اگر مثال نقضی داری بزن یا این که یه جا از بدشانسی ضربه خورده باشه؟؟ شاید من یادم نمیاد تو که بهتر میدوین منم روشن کن خواهشا!
    ضمنا این که انجلوتی خوش شانس هیچ ربطی به چلسی و اتلتیکو بایرن و...نداره! چه چلسی ببره چه ببازه انجلوتی بازم خوش شانسه....چلسی قهرمان شه یا حذف شه فرقی در شانس انجلوتی نداره! و مع هذا

ضمنا این که انجلوتی خوش شانس یعنی رئال پارسال حقش نبوده قهرمانی؟؟؟ نه ابدا....من تو کدوم پستم همیچن حرفی زدم اگر زدم بیارش نشونم بده!
    هم رئال بهترین تیم اروپا و جهان در دو سال اخیر بوده هم از همه تیما بهتره هم مدعی اول امساله و هم پارسالم لایق قهرمانی بوده ولیهمه اینا باز تفاوت در خوش شانس بودن انجلوتی ایجاد نمیکنه! نمیگم نتایج شانسی بوده ولی میگم خوش شانسه....مسیر واسش هموار میشه

شانس یعنی جایی که 50 50 همه چی واسه تو دراد بازی این یعنی شانس.....یعنی خوردن به قرعه های اسون.....یعنی بودن تو یه گروه اسون....یعنی حریفت محروم و مصدوم داشته باشه! یعنی تیرک بخوری ....یعنی پنالتی گیرت بیاد! یعنی دقیقه اخر گل بزنی یعنی رقیب مستقیمت در بدترین وضع 10 سالش باشه اینا شانسه

اتلتیکو شما رُ برد 2 بار در حالی که قیمت کل تیمش قیمت 2 تا بازیکن شما هم نیست پس دیگه حجت تمومه و این که چرا شما اونو نبردین چون پر مهره ترین! به قول خودت تیم تر بودن مهمه که اتلتیکو پارسال از چلسی و بارسا خیلی تیم تر بود و حقش بود ببره به همین سادگی تیم بهتر پیروز شد! شانسم نقشی نداشت بدشانسی تو قرعه بود که اتلتیکو خورد به ما!!بدشانسی ما جایی بود که چک مصدوم شد و .......
    رو کاعذُ بریز دور...هم اینه کدوم تیم بهتره!

من اسمی از دورتموند امسال نیاوردم! همون پارسالُ گفتم جز رئال همه ترجیحش میدادن به تیمای دیگه....الانم میگم باز کاش به دورتمند میخوردیم تا پاریس!

بعد شانس که مطلق نیست! یه وقت خوش شانسی یه وقت نه ولی از دست دادن 3 موقعیت تو یه بازی تاثیرش کجا و خوردن قرعه اسون و نمیدونم تو فینال کجا! قابل مقایسه نیست اصن...موقعیتُ که همه تیمای دنیا از دست میدن!

ضمنا این شانس هم فقط واسه رئال نبوده نه اصلا همین بارسا هم دو باری که قهرمان شد شانس اورد و یه مدت معروف بود به شانسا و شانسلونا چلسی هم حتی ازش بهره برده در قهرمانی! و تیمای دیگه ولی نمیشه منکرش شد که!!

دیگه مغلطه داری میکنی! پس امسالم مسیر ما از اسپورتینگ و مالمو که قهرمانن شروع شده و به پاریس رسیده که باز قهرمانه پس سخت ترین قرعه واسه ماست
    قرعه بارسا رُ مقایسه کنی با خودتون میبینی کار کدوم سخت تر بوده....

اره ما گروهمون چرت بود ولی نه که گروه رئال خیلی شاخ بود؟؟ کلا تو مرحله گروهی امسالم من سیتی و پاریس و اینا شانس نداشتن ولی رئال داشت! حالا رسیدیم حذفی ما هم نداشتیم ولی باز شما داشتین مراحل بعدم میبینیم انشاالله!

دیگه بعضی چیزا واضح و بدیهی نمیشه منکرش شد هیچ جوره! این که انجلوتی خوش شانس بوده فقط تو میتونی منکرش بشی!

موفق و موید باشید!
    تو همه چیو به هم قاطی میکنی بعد میای درست کنی ؟
    اولش میاید میگید فلانی رو که اینجوری بردید اون یکی که تیمش ضعیف بود اون یکی تیم مربی تمرکز نداشت فینال که دقیقه 92 گل زدید این یعنی اینکه بخواید قهرمانی رئال رو لوث کنی ولی اینو نمیگید که رئال از مرحله گروهی همه رکورد هارو شروع کرد به شکستن بیشترین گل زده تو سط یه بازیکن بیشترین گل زده توسط یه تیم
    میگن کارلتو خرشانسه ولی نمیگن که تو فینال په په نرسید کریس با مصدومیت بازی کرد بنزما به زور امپول رسید الونسو محروم شد ولی اینو میگن که گوندوغان و شاهین مصدوم بودن
    میگن حیف تو فینال کوپا پیکه نبود ولی اینو نمیگن که بهترین مهره رئال هم مصدوم بود و رونالدو به اون بازی نرسید
    میگن به بارسا باختید ولی اینو نمیگن که با چه ناداوری تو بازی رفت و برگشت باختیم
    میگن لیگو از دست دادین ولی اینو نمیگن که تو 4 بازی ای که به ناحق رونالدو رو به ناحق محروم کردن 5 امتیاز ازدست دادیم
    همه اینا رو تعریف میکنم ولی باز میگن کارلتو خرشانسه ولی اینو نمیگن که بیشترین مدت مصدومیت از لحاظ زمانی تو این 5 سال مال کارلتو بوده
    میگن کارلتو خرشانسه که این تیمو داره ولی اینو نمیگن که هیچکس جرات نداشت بعد از فروش دو ستاره ش از قهرمانی تو لیگ ایران هم حرف بزنه
    میگن شانس ولی اینو نمیگن که تو بحثای فلسفی به این چیزا اعتقاد ندارن
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    من دیگه ججت رو تموم کردم خواه قبول کن خواه نکن
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    یکی اینارو از برق بکشه

حرفه ای
    کشیده شدند

حرفه ای
    من برم نماز شب بخونم دوباره میام

حرفه ای

فوق حرفه ای
    ادامش نده دیگه!
    کلا یادم نمیاد ما باهم بحثی رو شروع کرده باشیم و به نتیحه رسیده باشه چون دیدگاه ها کاملا متفاوت و زاویه زیادی داریم با هم...

خودت میگی میگن من که نگفتم اونا رُ!
    نصفشُ گفتم رو حرفمم هستم..مثلا تا دقیقه 91 و اینا... 4 تا مصدوم داشته ولی حریفاش بیشتر داشتم دیگه بیشتر از این که کوستا دقیقه 10 فینال مصدوم شه بره بیرون یا اردا توران نباشه؟؟
    ببعدم بازی های نزدیک بوده حداقل دورتمون و اتلتیکو نمیتونی منکر این بشی شانس هم دخیل بوده حالا تا اخر دنیا بگو نبوده !!
    یک به یک بخوایم بررسی کنیم قطعا کفه سنگین ترازو به سمتش سنگینی میکنه بدون هیچ تردیدی!
    بعد شانس منافاتی نداره با خوب بودن تیم...یه وقت تیم قویه ولی بدشانسی میاره و اوت میشه یه وقتم قویه شانسم همراهش میشه قهرمان میشه!
    یه جوری میگه دو ستاره انگار رونالدو یکیش بوده...خودتم داری میگی رونالدو نبود لیگُ از دست دادیم! پس تیم کمم وابسیته نیست به یه بازیکن...بگذریم این که دوران اوج رونالدو مصادف شده با کارلتو هم خودش خوش شانسی مثل پپ تو بارسا و دوران اوج مسی و ژاوی
    داوری هم یه بحث دیگست! مثلا بارسا یه مدت هم شانس داشت هم داوری که معرفوشده بود به شانسلونا و داورسلونا و یوفاسلونا!

کافیه مقایسه کن شانس کارلتو در قرعه و مصدومیتُ با یکی مثل ونگر ....
    مستولی

فعال
    جزئی از جمعیت بی مغز جامعه

صفحه 11427 از 12529 نخستنخست ... 104271092711327113771141711425114261142711428114291143711477115271192712427 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 516 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 516 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع