اقا ما رفتیم ولی شما ادامه بدید......با این وضعیت
اقا ما رفتیم ولی شما ادامه بدید......با این وضعیت
دره ماه، دره ای دورافتاده در آرژانتین است. این دره با جرمهای زمین شناسی میخکوب شده که از فرسایش باد شکل گرفته و سنگهای ایستاده و تخته سنگهایی را موجب شده که مدورند و شبیه گلوله های مرمری هستند. زمین دره که روزی حاصلخیز بوده اکنون خشک است و دارای تعداد زیادی فسیل گیاه و جانور است که زیست شناسان علاقمند به دوره های تاریخی را به خود جلب کرده است.
خیلی قشنگه
تو همه چیو به هم قاطی میکنی بعد میای درست کنی ؟
اولش میاید میگید فلانی رو که اینجوری بردید اون یکی که تیمش ضعیف بود اون یکی تیم مربی تمرکز نداشت فینال که دقیقه 92 گل زدید این یعنی اینکه بخواید قهرمانی رئال رو لوث کنی ولی اینو نمیگید که رئال از مرحله گروهی همه رکورد هارو شروع کرد به شکستن بیشترین گل زده تو سط یه بازیکن بیشترین گل زده توسط یه تیم
میگن کارلتو خرشانسه ولی نمیگن که تو فینال په په نرسید کریس با مصدومیت بازی کرد بنزما به زور امپول رسید الونسو محروم شد ولی اینو میگن که گوندوغان و شاهین مصدوم بودن
میگن حیف تو فینال کوپا پیکه نبود ولی اینو نمیگن که بهترین مهره رئال هم مصدوم بود و رونالدو به اون بازی نرسید
میگن به بارسا باختید ولی اینو نمیگن که با چه ناداوری تو بازی رفت و برگشت باختیم
میگن لیگو از دست دادین ولی اینو نمیگن که تو 4 بازی ای که به ناحق رونالدو رو به ناحق محروم کردن 5 امتیاز ازدست دادیم
همه اینا رو تعریف میکنم ولی باز میگن کارلتو خرشانسه ولی اینو نمیگن که بیشترین مدت مصدومیت از لحاظ زمانی تو این 5 سال مال کارلتو بوده
میگن کارلتو خرشانسه که این تیمو داره ولی اینو نمیگن که هیچکس جرات نداشت بعد از فروش دو ستاره ش از قهرمانی تو لیگ ایران هم حرف بزنه
میگن شانس ولی اینو نمیگن که تو بحثای فلسفی به این چیزا اعتقاد ندارن
Hero Enter
Viva Real Madrid
من دیگه ججت رو تموم کردم خواه قبول کن خواه نکن
Hero Enter
Viva Real Madrid
من برم نماز شب بخونم دوباره میام
ادامش نده دیگه!
کلا یادم نمیاد ما باهم بحثی رو شروع کرده باشیم و به نتیحه رسیده باشه چون دیدگاه ها کاملا متفاوت و زاویه زیادی داریم با هم...
خودت میگی میگن من که نگفتم اونا رُ!
نصفشُ گفتم رو حرفمم هستم..مثلا تا دقیقه 91 و اینا... 4 تا مصدوم داشته ولی حریفاش بیشتر داشتم دیگه بیشتر از این که کوستا دقیقه 10 فینال مصدوم شه بره بیرون یا اردا توران نباشه؟؟
ببعدم بازی های نزدیک بوده حداقل دورتمون و اتلتیکو نمیتونی منکر این بشی شانس هم دخیل بوده حالا تا اخر دنیا بگو نبوده !!
یک به یک بخوایم بررسی کنیم قطعا کفه سنگین ترازو به سمتش سنگینی میکنه بدون هیچ تردیدی!
بعد شانس منافاتی نداره با خوب بودن تیم...یه وقت تیم قویه ولی بدشانسی میاره و اوت میشه یه وقتم قویه شانسم همراهش میشه قهرمان میشه!
یه جوری میگه دو ستاره انگار رونالدو یکیش بوده...خودتم داری میگی رونالدو نبود لیگُ از دست دادیم! پس تیم کمم وابسیته نیست به یه بازیکن...بگذریم این که دوران اوج رونالدو مصادف شده با کارلتو هم خودش خوش شانسی مثل پپ تو بارسا و دوران اوج مسی و ژاوی
داوری هم یه بحث دیگست! مثلا بارسا یه مدت هم شانس داشت هم داوری که معرفوشده بود به شانسلونا و داورسلونا و یوفاسلونا!
کافیه مقایسه کن شانس کارلتو در قرعه و مصدومیتُ با یکی مثل ونگر ....
مستولی
در حال حاضر 433 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 433 مهمان ها)