افرین افرین!
راجع به ژانرم کاملا موافقم حداقل درام نبود...معمایی شاید ولی یه معمایی ضعیف!
بیشترین اشکال من به فیلم فیلمنامه پر از ایرادشه!
اول همین که پلیس فدرال و مردم و رسانه و همرُ کلا یه مشت احمق فرض کرده!
مثلا به چند تاش فقط اشاره میکنم
دختره واسه داستانی که میسازه اشاره میکنه توسط یارو دزدیه شده و برده شده به اون خونه و تجاروز و این صوبتا ولی ما میدونیم اولا روز ورودش اون روز نبوده و ملی تاخیر داشته!!
بعد این که استناد میکنه به فیلم های ضبط شده تو همون فیلما لحظه ورودم هست که نشانی ار زور و اجبار نیست!!
یا این همه مردک و داستان ساختگی مثلا همون که میگه خشونت و دعوا خونه ساختگی بوده و سوختن کتاب و.....یهو فراموش میشه با ورود دختر و داستان مزخرف بعدیش!
یا مثلا حامله شدن دختره که بی ربط به فیلم و بچه ای که واسه این نیست بعد یمره به خواهر میگه من وظیفه دارم و اینا خب الان این میخواد بگه میترسه ازش؟؟؟ یعنی بودن و تحمل شرایط رُ ترجیح میده واسه ترس یا چیز دیگری؟؟ ترس از بدنامی و....؟؟ پسره تا ابد جلو این منفعل یعنی؟؟ خیلی بده این پایانش
مشکل کاراکترا
ما با یه قاتل مریض روانی طرفیم ولی نه قاتلیشُ میفهممیم نه خیلی روانی بودنشُ
شخصیت زن داستان ازدواجش رُ نمیفهمیم اول داستان یکی دیگست انگار بعد یهو عوض میشه ولی باز میگه نه از اول بوده ولی همون جا که وسط فیلم داره معما رُ حل میکنه یه جوری نشون میده که طرف حق داشته و خیانتُ دیده و اینا
یعنی صرفا با دیدن خیانت شوهره کار به اینحا میکشه؟؟ تازه بعدا میفهمیم زنه هم خیلی درست نبوده در گذشته خودش
پسره که از اون بدتر! مثلا بعد از ماجرای گم شدن دختره این باید احساس د/گانه ای داشته باشه ولی نداره کلا خنثی خنثی! بن افلک رُ اصلا دوست ندارم و بازیگر خیلی بدیه!
یا اون مرده رُ نمیفهمیم رابطش با این چیه! و قضایای از این دست!
خلاصه اگر اسم کارگدان فیلم جای فینچر یکی دیگه بود این فیلم در بهترین حالت یه فیلم متوسط تو زآنر خودش بود
The Verdict
اکبر حسین یکی یه دونه پیشنهاد بدین
در حال حاضر 543 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 543 مهمان ها)