نوشته اصلی توسط A M I R بگو کوچمون رو به آزادیه داره پخش میشه...
سریال فرندز رو از کجا دان کنم چرا همه جا وی ای پی شده
نوشته اصلی توسط pirana هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد... حیف از این عمر که با "میگذرد" میگذرد... کی گفته چون میگذرد غمی نیست؟ گذرانش هم غمه ....
نوشته اصلی توسط A M I R چجور چشم آزار 40 ثانیه اخر اهنگو خفه کرد به نظر من منوچ ریده به البوم خود افکاری بود شاید خوب میشد اخرین بار و یه مردی که ورژن اتودش قشنگتره
ابی همه دارن تر میزنن ببینیم فریدون چی کار میکنه .. فقط خدا کنه محسن به این روش دچار نشه در اینده
نوشته اصلی توسط Herzeleid کی گفته چون میگذرد غمی نیست؟ گذرانش هم غمه ....
ابی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ابی همه دارن تر میزنن ببینیم فریدون چی کار میکنه .. فقط خدا کنه محسن به این روش دچار نشه در اینده ابی دیگه باید خدافظی کنه...تا الانم دیر شده! ولی فریدون خوب میشه البومش... یزدانی هم هست
نوشته اصلی توسط Herzeleid ابی دیگه باید خدافظی کنه...تا الانم دیر شده! ولی فریدون خوب میشه البومش... یزدانی هم هست سیاوش چی ؟ خدا کنه یزدانی رو هم قبول دارم ولی داره ملودیاشو تحریراش خز میشه کاوه افاق
نوشته اصلی توسط Herzeleid ابی دیگه باید خدافظی کنه...تا الانم دیر شده! ولی فریدون خوب میشه البومش... یزدانی هم هست منتظر خدافظی گوگوشم... اکادمیش که 2ساله مالیدس... اهنگ لالایی ـشم به من چسبید ولی چنان صدا نکرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 494 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن