کنت آبی خیلی سبکه وینستون لایت خوبه ولی خو اشغال که قاطی همه این نا اصل هاش هست
رفیقم سوپری داره ، وینستون لایت اصل اورد برام اصلا زمین تا آسمون با 4تومنیاش فرق داشت
سيگار اورجينال يه چيزديگست اصن اينا كه به دست ما ميرسه مفت نميارزه
ولي خب اره كنت ديگه خيلي سبكه هر چي كام سنگينم بگيري انگار نه انگار فيلترشم من خوشم نمياد سه تيكست
الان مشکل اینجاس که اون فقط پاشایی رُ گفته و کسی معترض نیست ...همه میگن ما اون خواصیم و پاشاییون عوام
اگر از موسیقی یگانه و دوستان دیگه هم حرفی میزد مشخص میشد در صد خواص و عوام چه قده
مشکل اینه به کلمه پدیده پاشایی دقت نکردی . پاشایی یه مشتی از خروار بود که گفت درستم میگفت حق داشت. البته زبونش تنده و لحن بیانش سخته ولی مایه ی حرف درسته .
ادامه بدی توهین میکنم، خیلی خوشحال هم میشم از این که توهین کنم
مشکل اینه به کلمه پدیده پاشایی دقت نکردی . پاشایی یه مشتی از خروار بود که گفت درستم میگفت حق داشت. البته زبونش تنده و لحن بیانش سخته ولی مایه ی حرف درسته .
ادامه بدی توهین میکنم، خیلی خوشحال هم میشم از این که توهین کنم
مثل این میمونه بیای بگی داریوش فالش میخونه
یکی بگه سامان جلیلی و امثالش تو خط فالش جای تامل داره ولی این که بیای بگی داریوش یا محسن فالش میخونن بت میخندن
مثل این میمونه بیای بگی داریوش فالش میخونه
یکی بگه سامان جلیلی و امثالش تو خط فالش جای تامل داره ولی این که بیای بگی داریوش یا محسن فالش میخونن بت میخندن
همون طور كه تو چاوشي رُ با پاشايي مقايسه ميكني و مسخرت مياد اباذري ميگه كلا اين موسيقي جلو بتهوون و موتزارت مسخرست كه چرت ميگه