من از تو دل نمیبرم اگرچه از تو دلخورم ...
چقدر قشنگه رفیق خوب ...
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
طی یک نظر سنجی در کشور سوئدکه برای انتخاب بهترین ورزشکار تاریخ سوئد انجام شده است زلاتان ابراهیمویچ به عنوان نفر دوم انتخاب شده و همین موضوع باعث عصبانیت و ناراحتی مهاجم سوئدی پی اس جی شده است.به نقل از سایت گل، زلاتان از قرار گرفتن در رده دوم نظر سنجی ها عصبانی است. این مهاجم صراحتا اعلام کرده از اینکه در لیست بزرگترین ورزشکاران سوئدی در رده دوم قرار گرفته ناراحت است. زلاتان ابراهیموویچ به طرز زننده ای به قرار گرفتن در رده دوم لیست بزرگترین ورزشکاران سوئدی در همه دوران ها واکنش نشان داد. این مهاجم پاری سن ژرمن 9 بار موفق به کسب گول بالن، جایزه ای که سالیانه به بهترین فوتبالیست سوئدی اهدا می شود شده است و در این مورد رکورد دار است. او مثل همیشه به طرز زننده ای به قرار گرفتن بعد از بیورن بورگ که برنده 5 مرتبه از مسابقات تنیس ویمبلدون می باشد واکنش نشان داد. زلاتان در مصاحبه با ناشران این رده بندی گفت:" متشکرم( برای تبریک)، اما در رده دوم قرار گرفتن همانند در رده آخر قرار گرفتن است. علیرغم احترامی که برای دیگران قائل هستم اما در این لیست شماره یک تا پنج باید برای من باشد."
این بازیکن 33 ساله بورگ، ستاره سوئدی تنیس را هنوز هم شایسته ستایش می داند. زلاتان اضافه کرده است: " بورگ مردی عالی و یک افسانه زنده است."
تیم منتخب یورو اسپرت
ویرایش توسط HO33E!N : 12-23-2014 در ساعت 11:40 PM
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)