نوشته اصلی توسط Herzeleid از بحث اصلی خارح نشیم! برسیم یه بعضیا داغشُ دوست دارن (اکبر ) چند دقه صب کن مهمونمون می خواست این فیلمُ بیاد ولی گفتم اساتید خیلی صبر نمیکنن
نوشته اصلی توسط AkbaR در ماه تلخ آری خیلی خطرناک بود اونجا مخصوصا سکانس شیر بازی خیلی خطرناک بود اکبر
نوشته اصلی توسط Herzeleid فانتزی تو هم که اینه بشینه بغلت و... البته اینو بگم واسه اکبر چهره در اولویت دوم انگار
نوشته اصلی توسط HO33E!N چهره مثل فیلمنامه و داستان میمونه و افسونگری و بدن مثل کارگردانی و بازی اول باید مورد اول نمره مثبت بگیره تا بعد برسه به مرحله بعد بگذریم که خود مرلینم به ادری از همون جهت حسودیش میشه و تو فیلمم گفت بعضی چهره ها یه طوری که همه ضعف رُ میتونه پوشش بده ادری مثل ماه میدرخشه
بعضیا داغشو دوس دارن کلش یه طرف اون آخرش که یارو هر چی گفتو تایید کرد و مشکلی نداشت با اون قیافش یه طرف
نوشته اصلی توسط HO33E!N چند دقه صب کن مهمونمون می خواست این فیلمُ بیاد ولی گفتم اساتید خیلی صبر نمیکنن ساعت بزن از الان تا 15 مین دیگه
نوشته اصلی توسط HO33E!N خیلی خطرناک بود اکبر یه خبر خوب دارم یه خبر بد
نوشته اصلی توسط AkbaR بعضیا داغشو دوس دارن کلش یه طرف اون آخرش که یارو هر چی گفتو تایید کرد و مشکلی نداشت با اون قیافش یه طرف هیچکس کامل نیست همون سکانس اخر 0.5 نمره داره حداقل ...واکنشش و میمیک صورتش عالی بود
نوشته اصلی توسط Herzeleid ساعت بزن از الان تا 15 مین دیگه بیانیه رُ صادر کن
نوشته اصلی توسط AkbaR یه خبر خوب دارم یه خبر بد این تو فیلم بود؟من بعد از 7-8 روز تقریبا هیچی از فیلم تو کلم نمیمونه ....مثل ماهی گلی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 536 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 536 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن