نوشته اصلی توسط AkbaR شب خوش اکبر تو داری با اونا خدافظی میکنی یا اونا با تو؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N از روزی میترسم که این فیلمُ ببینید و بیاید 4 ستاره بهش اختصاص بدید من که دانلود کردم و میبینم طبیعتا و نظرمُ ه نفصیل واست میفرستم
نوشته اصلی توسط HO33E!N از روزی میترسم که این فیلمُ ببینید و بیاید 4 ستاره بهش اختصاص بدید شک داری به انتخاب من؟
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Herzeleid ولی با این که اونا نماینده اکقریت ملتن و این ملت خیلی ابله خیلی موافقم در ابله بودن ملت شکی نیست ...من تنها مشکلم با طریقه ی رسیدن به این نتیجه هستش
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکبر تو داری با اونا خدافظی میکنی یا اونا با تو؟ هی می خوام برم یکی یه چی می گه می خوایین اذیت کنین ؟ ( لحن نمکی )
نوشته اصلی توسط HO33E!N اکبر تو داری با اونا خدافظی میکنی یا اونا با تو؟
نوشته اصلی توسط HO33E!N در ابله بودن ملت شکی نیست ...من تنها مشکلم با طریقه ی رسیدن به این نتیجه هستش اصل رُ بچسب بقیش مهم نیست
نوشته اصلی توسط Herzeleid من که دانلود کردم و میبینم طبیعتا و نظرمُ ه نفصیل واست میفرستم اگر تونستین agora رُ برسونین به جمعه the verdict و the master هم بذارین شبای بعدش
نوشته اصلی توسط HO33E!N در ابله بودن ملت شکی نیست ...من تنها مشکلم با طریقه ی رسیدن به این نتیجه هستش یعنی شما رفتین طرف اون استاد؟ درسته که میگه ابله دیگه؟
نوشته اصلی توسط AkbaR هی می خوام برم یکی یه چی می گه می خوایین اذیت کنین ؟ ( لحن نمکی ) دیگه لوث کردی خدافظی رُ سرتِ بنداز پایین و برو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 525 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 525 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن