نوشته اصلی توسط [M)SBH)] اصا منظورم به تو نیستا .. اي جان
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH پج خودش نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط A M I R من تا هاستو منتقل نکنه شک دارم این پول داده باشه نميفروشه سايتو؟
نوشته اصلی توسط A M I R بخدا اهنگ جدید سعید داره اماده میشه چند وقت پیش خاله یکی از دوستام اهنگ سعید بارانو تو فیسبوکش شیر کرده بود و تکست اهنگشو نوشته بود با شکلک قلب حالا نمیخوایم غیبت کنم ولی ازیناس که همه جاشو عمل کرده و مطلقس . بعد کامنت زیرش دادم که سعید رفیقمه . بعد اومده بود تو خصوصی گیر داده بود شمارشو بده
نوشته اصلی توسط A M I R رهبر داعشم امیر المومنین ه اون که اصن بهشت مال اونه با این وضعیت
چقد هیزه ، خاله ی رفیقاشو اماراشو داره
نوشته اصلی توسط A M I R نه موری خدابیامرز یه بار شایعه کردن سایتو می خوان بخرن تایپیک زدن نفروش اغا گفت 200 میلیون هم بخرن نمی فروشم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH چقد هیزه ، خاله ی رفیقاشو اماراشو داره نه آخه خاله اینو همه میشناسن
اينجا كسي هست روم هاي روزي رو يادش باشه يا اون موقع ها همتون فنچ بودين ؟ روماي صوتي
نوشته اصلی توسط milad771 نه آخه خاله اینو همه میشناسن اگه خاله لیلا اینا رو میگی که هیچی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 543 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 543 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن