نوشته اصلی توسط Sajjad از علیخانی هم بدم میاد از خود بنیامین هم بدم اومد همش ادا بود ، ضیا گفت یه حافظ باز کن ، میگفت هنوز صفر تموم نشده ! آدم انقد گه ؟! والا خود حافظ از اینا معتقدتر بود
نوشته اصلی توسط Sajjad تا اونجا که سعی کردم اون پسرا ایرانی رو که نمیشناختم انفرد کردم قبلا خیلی فرند داشتم الان نصف اونا هم نمیشه اصن الان ببینی لایکام به ۱۰ تا هم نمیرسه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH خط دومت رو قبول دارم دست خودم نیس خوب البته من کسیو ندیدم متعده باشه ، اگه باشه یه کاسه ای زیر نیم کاسه شه شک نکن این چند وقته جند تا زده بودی باز که هیچ صداشُ در نمیاری ؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid خود علیخانی هم اولش از فرزاد اسکی میرفت خودت میگی اولش ضیا دیگه اولش رد کرده کم کم آخرشه ...البته اشکال از اون نیست اشکال از رسانه ای که قیافه براش مهمتر از توانایی و شعوره
نوشته اصلی توسط Sajjad من سینگلم غلط کردی
پشمک شکلاتی حاج عبدالله
نوشته اصلی توسط Herzeleid این چند وقته جند تا زده بودی باز که هیچ صداشُ در نمیاری ؟؟ ولی هنوزه که هنوزه حسرت اونو میخورم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تا اونجا که سعی کردم اون پسرا ایرانی رو که نمیشناختم انفرد کردم قبلا خیلی فرند داشتم الان نصف اونا هم نمیشه اصن الان ببینی لایکام به ۱۰ تا هم نمیرسه من پس دوس دوخترمو دارم ، پی اماشو میخونم ، طرفدارای محسن همه پی ام میدن ، حتی بعد اینکه رلیشن زدیم هم یک سری پی ام میدن ، آدم چقد میتونه دیوث باشه ؟
سجاد ( فنلاند نه ) با چند روز تاخیر سیاوش قمیشی میگم میاد بگو خُب
نوشته اصلی توسط Sajjad از علیخانی هم بدم میاد از خود بنیامین هم بدم اومد همش ادا بود ، ضیا گفت یه حافظ باز کن ، میگفت هنوز صفر تموم نشده ! آدم انقد گه ؟! یه جاهاییشُ دیدم داشت تریپ میومد عوض کردم داشت در مورد عشق زمینی و فرازمینی و اینا صوبت میکرد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 385 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 385 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن