نه دیگه همچنین موردایی رو عمرا از دست بدم، ولی یه چیزی که فهیدم اولا این که اینا عین یخن خیلی دوم این که بعضیاشون خارجی کلا میبین حرف نمیزنن
قیافه میگیرن ، منم طافت ندارم فحش میدم
اولی که خیلی خوبه دختر باید یخ باشه اصلا
ولی این قیافه گیریا بده دیگه شایدم از بس خارجی هایی مثل تو گند زدن به همه چی
البته تو که تو خوب دل برویی
یکی از دوستام مهماندار هواپیماس میگفت وقتی میخواستیم بریم برا خوشا شیراز خوشمزگی در میاورد با مهماندارا لاس ناجور میزد طوری که دیگه خلبان هم صداش در میومد
میگفت یه بار با فروتن شوخی چرت و پرت میکرد درباره ی خوندنش فروتن رید به هیکلش دیگه کل رفت و برگشت خفه بود
امان از این مهماندارا
خیلی پر رو شده دیگه...حقشه کسی تحویلش نگیره مردک آویزونُ!
یکی از دوستام مهماندار هواپیماس میگفت وقتی میخواستیم بریم برا خوشا شیراز خوشمزگی در میاورد با مهماندارا لاس ناجور میزد طوری که دیگه خلبان هم صداش در میومد
میگفت یه بار با فروتن شوخی چرت و پرت میکرد درباره ی خوندنش فروتن رید به هیکلش دیگه کل رفت و برگشت خفه بود
کلا هر کی دعوت میکنه هی میگه یادته فلان موقع یا ما با فلانی فلان کار کردیم که ینی خیلی رفیقیم
به قول این روزنامه این ابدایی ترین کاریه که یه مجری باید بکنه و ارتباط قوی داشته باشه
رشید پور رادان و افشار و گلزار و خیلیای دیگه رُ اولین بار کشید تلویزیون اینقد گو خوری نکرد
اون شب یه جا خوشم اومد بنینامین گفت تو گروه الان من خوانندم ممکنه یه وقت دیگه نخونم یمی دیگه بخونه این گفت مثلا من بنیامین گفت البته صدای تو که واسه خوندن خوب نیست
اولی که خیلی خوبه دختر باید یخ باشه اصلا
ولی این قیافه گیریا بده دیگه شایدم از بس خارجی هایی مثل تو گند زدن به همه چی
البته تو که تو خوب دل برویی
یخ خیلی اخه نه انقد باید ببینی اصلا مث ما انرژی ندارن عین یخن ادم حوصله ش سر میره هی باید بگی دیگه چه خبر ، زر بزن خوب دیگه
نه بعضیا شون کلا تو اروپا زیادن قیاقه میگیرن نژادپرستیو از این حرفا ، منم با این جور ادما قشنگ کل کل میکنم اخر یه فاک نشون میدم دلم خنک میشه