تنظیمای خشایار خیلی خوبه
نوشته اصلی توسط A M I R اره دو روزه زده خودم تنظیم کردم اسمش یادم نبود دادی زدم فیس اومد نمیدونستم kc bondar یهو میشه احمدیه خو پسر ِ خوب با همین اسم احمدیه کار کن
امیر فیس خشایار رو بی زحمت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تنظیم آهنگ تهران : خشایار احمدیه نوشته اصلی توسط ehsan1361 تنظیمای خشایار خیلی خوبه
نوشته اصلی توسط Chavosh اولاّ شاسکول خودتی دوماّ من با چهره خشایار آشنا نبودم و نمیدونستم فامیلش احمدیه هست ثالثاّ : هیچی
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Amir
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اولاّ شاسکول خودتی دوماّ من با چهره خشایار آشنا نبودم و نمیدونستم فامیلش احمدیه هست ثالثاّ : هیچی الدنگ تو موسیقی لس انجلسو پدرشو دراوردی نمیدونستی این دو تا یکی ان !
نوشته اصلی توسط Chavosh الدنگ تو موسیقی لس انجلسو پدرشو دراوردی نمیدونستی این دو تا یکی ان ! نه موسیقی لس آنجلس چیه من فقط خبراشو اینجا میزنم دیگه چیزی از موسیقی لس آنجلس مگه مونده ؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسلمان که هست باراک حسین اوباما مقلد هم می شود انشالله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 468 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 468 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن