اهورا ایمان شاعر البوم چنگیز
اهورا ایمان شاعر البوم چنگیز
الیاس دیوس اینو بگیرم یا گرفتید ؟
میخواستی بگیری تا الان میگرفتی
به حسین گفتم فردا صب میگیره خودش
ویرایش توسط Chavosh : 12-28-2014 در ساعت 11:26 PM
طرف عکس لپای محسنو گذاشته شروع کرده به تعریف کردن از لپ
گفتم یهو بگیرم بعد شما هم گرفته باشید بعد 5هزااااااااارتومن الکی بگا بره
آدمی که غربتش از مرگ طولانی تره ...
Arya Aramnejad
آنروز من در شوک اتفاقات روز قبل، یعنی عاشورا بودم !
از صبح در دلم ولوله ای برپا بود. از یک طرف فیلم های کشتار وحشتناک تظاهر کنندگان از تهران میرسید و از طرف دیگر تلویزیون همه چیز را وارونه جلوه می داد...
یادم هست، مجری شبکه خبر ایران، با لحنی شعرگونه مردم معترض را به مست شدگان از شراب شیطان تشبیه می کرد ! و من همانجا بود که برخاستم و کاغذ و قلم بدست گرفتم!
مینوشتم و میخواندم : میان ظهر عاشورا ...
شاید دو سه ساعت هم زمان نبرد که شعر و ملودی متفاوت از تمام کارهایی که قبلا ساخته بودم، جاری شد...
من نه شاعری بودم که دستی در زبان قدیم داشته باشد و نه خواننده که بتواند با لحن حماسی بخواند...
هنوز هم وقتی به آنروز فکر میکنم ، نمیتوانم بفهمم چطور به این حس رسیدم که چنین آهنگی بخوانم ...
اما هرچه که بود این آهنگ، فردای آنروز کار خودش را کرد...
هفت دی ماه هشتاد و هشت ، انسان دیگری در من متولد که توانست سخت ترین ها را تحمل کند، اما حتی برای یک لحظه هم در دلش نسبت به راهی که انتخاب کرد تردید نیافتاد...
امروز پنجمین سالگرد تولد ترانه و آهنگ "علی برخیز" بود ...
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
ﺯﻧﺪاﻧﻲ ﺷﻤﺎﺭﻩ 1263738000ﻧﺎﻡ: ﺁﻗﻮﻱ ﻫﻤﺴﺎﺩﻩﻣﺪﺕ ﺣﺒﺲ: 11 ﺳﺎﻝﺟﺮﻡ: ﺗﺤﺮﻳﻚ و ﺗﺸﻮﻳﻖ ﮔﻠﺸﻴﻔﺘﻪ ﻓﺮاﻫﺎﻧﻲ ﺑﺮاﻱ ﺑﺮﻫﻨﻪ ﻋﻜﺲ ﮔﺮﻓﺘﻦ
ﺁﻗﻮ ﻣﻦ اﺻﻼ اﺯ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﮔﻠﺸﻴﻔﺘﻪ ﺭﻭ ﻧﺪﻳﺪﻡ. ﻳﻌﻨﻲ ﻟﻪ ﻟﻪ ﺷﺪﻣﺎ :))))))))) ﺧﻮﺩﻣﻢ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﻭ ﻟﺨﺖ ﺷﺪ :)))))))) ﺁﻗﻮ ﻛﻤﭙﻮﺕ ﺑﻳﺎﺭﻳﻦ ﻭاﺳﻢ :))))) ﻟﻪ ﻟﻬﻢ
ویرایش توسط MIRLORD : 12-28-2014 در ساعت 11:58 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)