صفحه 11963 از 12529 نخستنخست ... 1096311463118631191311953119611196211963119641196511973120131206312463 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 119,621 به 119,630 از 125286

موضوع: آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط HO33E!N نمایش پست ها
    اون یارو دوس نداشت بحث پیچیده بشه یه کم می ترسید
    همیشه به امین میگم فیلم باید فیلمنامه و قصه ی قوی دشاته باشه بعد بیای سراغ نظر دادن در مورد بقیه چیزا ...
    استاد اول از ***** فنی رد میکنه که معمولا 90% فیلما نمره ی قبولی نمیگیرناگر از این ***** گذر کردن تازه میاد سراغ قصه و این صوبتا

استاد پیرو مکتب فرمالیسم به حساب میاد؟
    مثلا یه حبه قند استاد تا ببینه به اشتباه دوربین روی دست گرفته شده صفر میده حالا هر چه قد قصه یا فیلمنامه قوی باشه مهم نیست
    اره نقداش همه فرمالیستی!
    والا این که فرم محتوا میسازه و مختوا بدون فرم معنایی نداره تو سینما من موافقم باهاش تا حدودی!

مشکل الان ما میدونی چیه؟؟ تو میگی اول قصه و داستان بعد بقیه ولی خب این غلطه! قصه اگر باشه تو باید بتونی قصه بگی! وقتی قصه خوبیم باشه و تو نتونی بگی چه فایده؟؟
    مثلا من اگر راوی بدی باشم و شروع کنم به خوندن یه قصه خوب واسه یه بچه ولی این قدر بد بخونم میتونم کلا قصه رُ هم داغون کنم و اون بچه هم زده میشه از قصم!
    فرم همینه دیگه! فرم تکنیک خالص نیست به قول خودش فرم زیستنی! فرم تکنیک زیستنی در جایگاه خودش
    مثلا همین دوربین روی دست که خیلیم روش بحث هست خب خیلیا میگن این تنش میاره استاد میگنه نه نمیاره! حالا میاره یا نه؟؟ بستگی داره به جاش
    مثلا تو زد و خورد و تعقیب و گریز خیابونی اره فرم میگه دروبین روی دست ولی مثلا تو خونه چی؟؟ مگر دوربین جای چشم ما نیست؟؟ اون جا سکون بهتره یا روی دست؟؟

بعد خب مسئله دیگه اینه که ما خیلی فرم رُ نمیشناسیم! واسه همین نگاهمونم خیلی فرمالیستی نیست و تو فیلم نمیفهممیم فرم درست یا غلط و میگیم پس از قصه و فیلم نامه شروع کنیم البته باز ما یه قدم جلو تریم از اونا که میگن از مفهوم شروع کنیم

فوق حرفه ای
    اولش یارو یه چیزی گفت قبلا یه سریا میگفتن بدون قضاوت در مورد داستان فیلم و اندیشه ی کارگردان میشه فیلما رُ ارزیابی کرد و اونم با ارزیابی فرم ....
    فراستی یه چی تو اون مایه هاس
    نه اینم غلطه
    فراستی من حرفاشو شنیدم هیچ وقت اینو نمیگه کلا میگه دو چیز مجزا از هم نیستن!
    میگه فرم محتواست و محتوا فرمه! فرم محتوا میسازه و محتوایی که فرم نشده محتوا نیست!

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اره نقداش همه فرمالیستی!
    والا این که فرم محتوا میسازه و مختوا بدون فرم معنایی نداره تو سینما من موافقم باهاش تا حدودی!

مشکل الان ما میدونی چیه؟؟ تو میگی اول قصه و داستان بعد بقیه ولی خب این غلطه! قصه اگر باشه تو باید بتونی قصه بگی! وقتی قصه خوبیم باشه و تو نتونی بگی چه فایده؟؟
    مثلا من اگر راوی بدی باشم و شروع کنم به خوندن یه قصه خوب واسه یه بچه ولی این قدر بد بخونم میتونم کلا قصه رُ هم داغون کنم و اون بچه هم زده میشه از قصم!
    فرم همینه دیگه! فرم تکنیک خالص نیست به قول خودش فرم زیستنی! فرم تکنیک زیستنی در جایگاه خودش
    مثلا همین دوربین روی دست که خیلیم روش بحث هست خب خیلیا میگن این تنش میاره استاد میگنه نه نمیاره! حالا میاره یا نه؟؟ بستگی داره به جاش
    مثلا تو زد و خورد و تعقیب و گریز خیابونی اره فرم میگه دروبین روی دست ولی مثلا تو خونه چی؟؟ مگر دوربین جای چشم ما نیست؟؟ اون جا سکون بهتره یا روی دست؟؟

بعد خب مسئله دیگه اینه که ما خیلی فرم رُ نمیشناسیم! واسه همین نگاهمونم خیلی فرمالیستی نیست و تو فیلم نمیفهممیم فرم درست یا غلط و میگیم پس از قصه و فیلم نامه شروع کنیم البته باز ما یه قدم جلو تریم از اونا که میگن از مفهوم شروع کنیم
    میخواستم همینُ بگم ...شاید اینایی که تو میگی برای یه حرفه ای درست باشه ولی برای من آماتور نه خیلی....
    من live of others رُ دوس دارم شاید خیلی از جاها کارگردان اشتباه داشته باشه و من متوجه نشم ....
    ولی اون شاهکار هانکه ممکنه که شاهکار کارگردان باشه ولی نشه 37 دقیقشُ تحمل کرد...

به قول یارو ما منتقدان اندیشه هستیم نه فرم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نمایش پست ها
    اينا ديگه نوبرشن
    والا ...این عقده ای بازیا چیه ...یا برو اونور عیدت الان باشه یا بمون همینجا گوه زیادی نخور

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    نه اینم غلطه
    فراستی من حرفاشو شنیدم هیچ وقت اینو نمیگه کلا میگه دو چیز مجزا از هم نیستن!
    میگه فرم محتواست و محتوا فرمه! فرم محتوا میسازه و محتوایی که فرم نشده محتوا نیست!
    خیلی سنگینه

فوق حرفه ای
    میخواستم همینُ بگم ...شاید اینایی که تو میگی برای یه حرفه ای درست باشه ولی برای من آماتور نه خیلی....
    من live of others رُ دوس دارم شاید خیلی از جاها کارگردان اشتباه داشته باشه و من متوجه نشم ....
    ولی اون شاهکار هانکه ممکنه که شاهکار کارگردان باشه ولی نشه 37 دقیقشُ تحمل کرد...

به قول یارو ما منتقدان اندیشه هستیم نه فرم
    من خیلی موافق نیستم که جدا کنیم جامعه مخاطب رُ!
    نمیگم ما هم شروع کنیم نقد کنیم و بگیم مثلا چرا اون جا فلو فوکوس داد اونجا مدیوم لانگ شات و .... که اصلا هدف ما نیست!
    ولی خب من و تویی که میخوایم یکم جدی تر برخورد کنیم واسه تشخیص فیلم خوب از بد بالاخره باید یه قد مسعی کنیم بریم جلو تر!
    اندیشه خالص بیرون سینما هم میشه دنبالش بود.... بالاخره فیلم خوب فیلمی که از این فیلترم بگذره مگر غیر اینه؟؟

بعد استاد یه بحث دیگه داره که این نظریه تو رو رد میکنه کلا! اون که میگه هنر و سینما از راه دل میگذره و به سر میرسه نه برعکس...پس احساس هم نقش مهمی داره! احساس یعنی همین حس خوب داشتن که میگیم بعد از دیدن بعضی فیلما
    ولی خب مسئله اینجاست که میگه این احساسم باید تربیت کرد و الا خیلی راحت نمیشه تمیز داد فیلم خوب و از بد!
    کار سخت همین قسمت اخره به نظرم! تربیت حس...وقتی این باشه تو دیگه نه با دیدن یه حرکت تکنیکی مرعوب میشی نه با فیلمایی که محتوا زدست ولی همچین شکل و شمایل خوشگلی داره!
    ویرایش توسط Herzeleid : 01-01-2015 در ساعت 12:36 AM

فوق حرفه ای
    حسین فیلمایی که دیدیمو گفتی فرستادی اون یارو بده فراستی و ...
    خبری نشد ؟

فوق حرفه ای
    والا ...این عقده ای بازیا چیه ...یا برو اونور عیدت الان باشه یا بمون همینجا گوه زیادی نخور
    بعضيا رو جو ميگيره

فوق حرفه ای
    خیلی سنگینه
    فردا یه فایل پی دی اف میفرستم واستون!
    اونجا کاملا مسئله فرم و محتوا رُ شکافته با مثال های متعدد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AkbaR نمایش پست ها
    حسین فیلمایی که دیدیمو گفتی فرستادی اون یارو بده فراستی و ...
    خبری نشد ؟
    نه هر دفه میگه به زودی

صفحه 11963 از 12529 نخستنخست ... 1096311463118631191311953119611196211963119641196511973120131206312463 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 545 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 545 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع