نوشته اصلی توسط Herzeleid معمولی بود... بازی اون 2 تا خودش نفری 1 ستاره داره مخصوصا خواکین فونیکس
نوشته اصلی توسط Herzeleid اومد دیگه 720 ! همینُ دانلود کنین hdrip ه و اینکه زیرنویس چسبیده عربی داره
نوشته اصلی توسط AkbaR بازی اون 2 تا خودش نفری 1 ستاره داره مخصوصا خواکین فونیکس فیلم فیلم بازیگرا بود! فونیکس که عالی بود
نوشته اصلی توسط AkbaR بازی اون 2 تا خودش نفری 1 ستاره داره مخصوصا خواکین فونیکس اتفاقا میخواستم بگم فقط یه ستاره میدم به خاطر بازیشون حالا در کل چند ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR hdrip ه و اینکه زیرنویس چسبیده عربی داره اوکی! پس خودت چک کن دیگه
نوشته اصلی توسط HO33E!N خوب شد دیدی پسمیتونستم از یه فیلم خوب محرومت کنم چن تا نیم نمره داشت از اونا که دوس داریم
نوشته اصلی توسط AkbaR چن تا نیم نمره داشت از اونا که دوس داریم اتفاقا همش یادت میکردم سر فیلم فکر کنم به همش بخوای نمره بدی تا 2 3 هم بالا بره
نوشته اصلی توسط Herzeleid اتفاقا همش یادت میکردم سر فیلم فکر کنم به همش بخوای نمره بدی تا 2 3 هم بالا بره نوشته اصلی توسط AkbaR چن تا نیم نمره داشت از اونا که دوس داریم من خیلی وقته رد شدم ازش کجاها بود بگین منم شاید بیشتر از یک بدم
نوشته اصلی توسط Herzeleid فیلم فیلم بازیگرا بود! فونیکس که عالی بود نوشته اصلی توسط HO33E!N اتفاقا میخواستم بگم فقط یه ستاره میدم به خاطر بازیشون حالا در کل چند ؟ شاید بعضی جاهاش گنگ و شلخته بود ولی حس خوبی داشتم در کل 2.5 3
نوشته اصلی توسط Herzeleid اتفاقا همش یادت میکردم سر فیلم فکر کنم به همش بخوای نمره بدی تا 2 3 هم بالا بره تحلیل ارائه نمیدی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 440 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 440 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن