سر آلبومی فریدون میگن کاوره
خاك تو سرش با اين اسم انتخاب كردنش![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرهوشنگ ابتهاج
۶ اسفند ۱۳۰۶
رشت![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک ۱ آلبوم فریدون ، آهنگی که اسم آلبوم هم روش هست کاور از آب درومد !
ملودی که مو به مو از آهنگ "Play & Win - Slow Motion" که سال ۲۰۰۹ منتشر شده کاور شده و آقای فریدون به نام خودشون زدن
کاور اصلا هم بد نیست ، اما وقتی که پشت آلبوم ذکر شه ! نه اینکه ملودی و آهنگ شخص دیگه رو به اسم خودت بزنی !
آلبوم فوقالعاده زیبا بود نمیشه این رو کتمان کرد ، اماای کاش ذکر شده بود که این آهنگ کاور هست ....
لینک YouTube آهنگ Play & Win - Slow Motion : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود آهنگ عشق یعنی : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران عباسی : من از تنظیم کار (معروف) شادمهر به دلیل قذیمی شدن تنظیم انصراف دادم من 2 سال و نیم پیش این کارو تنظیم کرده بودم و اصلا علاقه ای به پخش اون با تنظیم قدیمی نداشتم. انتخاب "آرون حسینی" فکر میکنم کار بسیار درستی باشه.
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)