نوشته اصلی توسط AkbaR به خاطر جلدش چن صفه شو خوندم اونم پی دی اف همون تو مایه های اخراجیاس..چیز زیادی از دست ندادی..قلمش تو بقیه کتاباش بهتر میشه تا تو پریچهر
نوشته اصلی توسط mali68 پس کیو قبول داره خو؟ هیشکی فقط تریپه :)
همه میدانند آمدن تو اتفاق نادری ست غیر از باد کسی حق ندارد خلوتمان را به هم بزند باد هم فقط بهانه ای ست برای ریختن مو بر صورتم تا تو آنها را به پشت گوشهایم بزنی...
نوشته اصلی توسط Armila هیشکی فقط تریپه :) بیلی وایلدر هم کمدی ساز درجه یکی است. درجه یک. فیلمساز درجه یکی هم هست که فیلم بد هم دارد.
Armila
نوشته اصلی توسط HO33E!N برگمان و روح الله حجازی
نوشته اصلی توسط mali68 همون تو مایه های اخراجیاس..چیز زیادی از دست ندادی..قلمش تو بقیه کتاباش بهتر میشه تا تو پریچهر چاپلین، فیلم "جویندگان طلا" اش فیلم بسیار بدی است. به شدت مفهوم زده است؛ به شدت اطوار می آید و کمدی خوبی نیست.
نوشته اصلی توسط HO33E!N جفتش دیدم و دوس دارم دومی فک کنم قوی تره .... ولی در کل شبیه هم هستن من فقط اولی رو دیدم پس دومی رو هم سر فرصت ببینیم
[یعنی] آل پاچینو یا دنیرو را بازیگران بزرگی نمی دانید؟ مسعود فراستی: نه.
نوشته اصلی توسط AkbaR من فقط اولی رو دیدم پس دومی رو هم سر فرصت ببینیم ها حتما ببین
نوشته اصلی توسط mali68 همون تو مایه های اخراجیاس..چیز زیادی از دست ندادی..قلمش تو بقیه کتاباش بهتر میشه تا تو پریچهر به کالیفرنیکشین نزدیک می شن یا دور ؟
نوشته اصلی توسط AkbaR به کالیفرنیکشین نزدیک می شن یا دور ؟ یه شخصیتش خیلی دوس داره نزدیک شه منتها دست خالقش بستس..اینجا ایرانه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 367 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 367 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن