بابا اس اس دی
تو که نیستی غم قربت با منه
این حافظ ناظری مث ومپایراست
ستاره ستاره شب ُ روشن كن از رويا دوباره دوباره تو هستي، كه اين خوشبختي پاياني نداره ستاره
نوشته اصلی توسط A M I R والله من ماهی 70 تومن پول نت میدم دو صفحه وا می کنم 5 مگ میره کم کم باید قیدشو زد بی پدرا یساله داد میزنم میگم همه شرکتا دارن حجم میدزدن قبلا اینجور نبود دو ساعت تو نت 50 تا صفحه باز میگردی 10 مگ حجم کم میکرد الان 100 مگ میره !!
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ستاره ستاره شب ُ روشن كن از رويا دوباره دوباره تو هستي، كه اين خوشبختي پاياني نداره ستاره نویدددد
نوشته اصلی توسط .Peyman. نویدددد به بههههههه داش پيمان ِ گل چطوري ؟ خوبي ؟ كار پيدا كردي ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! به بههههههه داش پيمان ِ گل چطوري ؟ خوبي ؟ كار پيدا كردي ؟ قربونتتتت خوبم هی بدکی نیستم بپر بنویس اراک پالایشگاه ازمون استخدامی داره من نه هنوز در به دریم بخدا موهام تموم ریخت بس که حرص خوردم
نوشته اصلی توسط .Peyman. قربونتتتت خوبم هی بدکی نیستم بپر بنویس اراک پالایشگاه ازمون استخدامی داره من نه هنوز در به دریم بخدا موهام تموم ریخت بس که حرص خوردم ثبت نام كردم ولي چشمم آب نميخوره سي تومن هم دادم يكي از شرايط ِ تخميش عدم اشتغال به تحصيل ِ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 563 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 563 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن