منبع خبر: فارس نیوزبا دستور مقام قضایی
لاین، واتسآپ و تانگو ***** میشود
با دستور مقام قضایی ۳ نرم افزار پیام رسان لاین، واتس آپ و تانگو تا ساعتی دیگر ***** میشود.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس، براساس اطلاعات به دست آمده مشخص شد که مقام قضایی دستور ******** 3 نرم افزار پیام رسان را صادر کرده است. براساس این اطلاعات قرار است تا ساعتی دیگر 3 نرم افزار تانگو، واتس آپ و لاین ***** شده و امکان استفاده از آن فراهم نباشد.
فردى ازدواج کرد و به خانه جديد رفت
ولي هرگز نميتوانست با همسر خود کنار بيايد
آنها هرروز باهم جروبحث ميکردند
روزي نزد داروسازي قديمي رفت واز او تقاضا کرد سمي بدهد تا بتواند با آن همسر خود را بکشد
داروساز گفت اگر سمي قوي به تو بدهم که همسرت فورأ کشته شود همه به تو شک ميکنند پس سم ضعيفي ميدهم که هر روز در خوراک او بريزي و کم کم اورا از پاي درآورى و
توصيه کرد دراين مدت تاميتواني به همسرت مهرباني کن
تاپس از مردن او کسي به تو شک نکند
فرد معجون را گرفت
و به توصيه هاي داروساز عمل کرد
هفته ها گذشت
مهرباني او کار خود را کرد و اخلاق همسر را تغيير داد
تا آنجا که او نزد داروساز رفت و گفت
من او را به قدر مادرم دوست دارم
و ديگر دلم نميخواهد او بميرد
دارويي بده تا سم را از بدن او خارج کند
داروساز لبخندي زد و گفت
آنجه به تو دادم سم نبود
داروي افزايش سايز سينه بود حالا
باممه هاي بزرگ همسرت مهر او در دلت
جاي گرفته است
ممه هاي بزرگ
موثرترين معجونيست که
به صورت تضميني
نفرت و خشم را نابود ميکند...![]()
دقایقی پس از آن که یک منبع آگاه در کمیته تبیین مصادیق مجرمانه از صدور دستور قضایی فیل ترینگ نرم افزار های ارتباطی واتس اپ ، تانگو و لاین خبر داد، یک عضو این کارگروه از صدور چنین حکمی ابراز بی اطلاعی کرد.
رمضانعلی سبحانی فر عصر چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت تاکنون چیزی در این زمینه به کارگروه نرسیده و اطلاعی از این موضوع نداریم.
وی ادامه داد: جلسات کمیته تعیین :/. صادیق براساس آیین نامه هر دو هفته یکبار برگزار می شود و پرونده هایی که دارای شاکی خصوصی هستند و پرونده های دارای تخلفات مجرمانه یا مصادیق مجرمانه را طبق روال مورد بررسی قرار می دهد، این در حالی است که تاکنون مطلبی در این زمینه به کمیته اعلام نشده است.
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
بریم اماده شیم![]()
Hero Enter
Viva Real Madrid
از اخری شروع کنم! اون که اره هدفش همین تحت فشار گذاشتن و افزایش دستمزد که جوابم داده انگار
1. چون اسپانسر مسی و چلسی ادیداس و واسه بارسا نایکی , ادیداس احتمالا یه بخشیش رُ متقبل میشه در حالت خوشبینانه شاید نصفش
2.اینُ خیلیا میگن ولی همچین شدنی هم نیست! الان مشکل چلسی فقط وینگ راست و لاغیر...تازه اونم بخواد یکیُ بگیره باید یکی رُ رد کنه بره مثلا رویس بیاد شورله بره!
خوزه خیلی اعتقادی به چرخشی و اینا نداره 11 نفرشُ انتخاب کنه بقیه مگر چطور بشه که بهشون بازی برسه پس عملا خریدای بزگر تو پستی که مثلا متایچ و فابرگاس هستن نشدنیه!تازه بحث بازیکن هوم گراون و قوانین خاصشم هست همین طوری نیمشه اضافه کرد که بعد کلا مطمئنم اگر قراره 200 تا خرج کنن فقط یه بار اونم واسه مسی همچین کاری میکنه و الا خریدای این سالا نشون داده اونی که تو میگی اتفاق نمیافته
3.دیگه اونا رُ مربی تشخیص میده ولی خب به نظر من این طورم که میگن اینا جواب میده اونجا جواب میده نیست تازه خودش اگر میخواد ثابت کنه بهترینه باید چایی غیر بارسا و تو یه لیگ سختی مثل جزیره هم خودشُ نشون بده
4.اره ریسک که هست اونم با این قیمت! ولی گفتم بالا ترم اگر چند نفر باشن بتونن مجددا احیاش کنن و انگیزه بدن یکیش مورینیو قطعا![]()
در حال حاضر 625 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 625 مهمان ها)