از اخری شروع کنم! اون که اره هدفش همین تحت فشار گذاشتن و افزایش دستمزد که جوابم داده انگار

1. چون اسپانسر مسی و چلسی ادیداس و واسه بارسا نایکی , ادیداس احتمالا یه بخشیش رُ متقبل میشه در حالت خوشبینانه شاید نصفش

2.اینُ خیلیا میگن ولی همچین شدنی هم نیست! الان مشکل چلسی فقط وینگ راست و لاغیر...تازه اونم بخواد یکیُ بگیره باید یکی رُ رد کنه بره مثلا رویس بیاد شورله بره!
خوزه خیلی اعتقادی به چرخشی و اینا نداره 11 نفرشُ انتخاب کنه بقیه مگر چطور بشه که بهشون بازی برسه پس عملا خریدای بزگر تو پستی که مثلا متایچ و فابرگاس هستن نشدنیه!تازه بحث بازیکن هوم گراون و قوانین خاصشم هست همین طوری نیمشه اضافه کرد که بعد کلا مطمئنم اگر قراره 200 تا خرج کنن فقط یه بار اونم واسه مسی همچین کاری میکنه و الا خریدای این سالا نشون داده اونی که تو میگی اتفاق نمیافته
3.دیگه اونا رُ مربی تشخیص میده ولی خب به نظر من این طورم که میگن اینا جواب میده اونجا جواب میده نیست تازه خودش اگر میخواد ثابت کنه بهترینه باید چایی غیر بارسا و تو یه لیگ سختی مثل جزیره هم خودشُ نشون بده
4.اره ریسک که هست اونم با این قیمت! ولی گفتم بالا ترم اگر چند نفر باشن بتونن مجددا احیاش کنن و انگیزه بدن یکیش مورینیو قطعا