نوشته اصلی توسط mali68 نمیدونم چیکارش کنم..همه چی این اچ تی سی خوبه جز این یکی چه مدلی؟ والا من 3ساله دارم آخ نگفته ایــــــــنهمه هم روی آسفالت و سرامیک و سنگ خورده زمین
نوشته اصلی توسط tandis_m نادم و پشيمانم نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره ۳۶۰ میچرخه عجب چشمااااش مثه چشاي خودم ميمونه
نوشته اصلی توسط mali68 ..خودت گوشیت چیه؟ نمیگم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نادم و پشيمانم عجب چشمااااش مثه چشاي خودم ميمونه اره جشماش شبیه بعضی از چشامس منم اینجوریم محسن که اصن حرفشه نزن
نوشته اصلی توسط pirana چه مدلی؟ والا من 3ساله دارم آخ نگفته ایــــــــنهمه هم روی آسفالت و سرامیک و سنگ خورده زمین میگم که اخ نمیگه فقط دوربینش اذیت میکنه..وان دارم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اي جاااااااااااااااااااااااا اااااان من داشتم تجسم ميكردم با اون چشاي ور قلمبيده لبخند بزنه چه شكلي ميشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نمیگم نترس نمیگم فخر میفروشی
نوشته اصلی توسط tandis_m اي جاااااااااااااااااااااااا اااااان من داشتم تجسم ميكردم با اون چشاي ور قلمبيده لبخند بزنه چه شكلي ميشه این نوعش لبخدن میزنه ولی زشته من این جغدارو دوست دارم که چشای خسته ای دارن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اره جشماش شبیه بعضی از چشامس منم اینجوریم محسن که اصن حرفشه نزن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH این نوعش لبخدن میزنه ولی زشته من این جغدارو دوست دارم که چشای خسته ای دارن من كلا با حيوون جماعت ميونه ندارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 402 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 402 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن