نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تا حالا موش كشتيد ؟ ديگه چي
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من از این موشای سیاه گنده ها تو خیابون با سنگ زدم ولی این موش سفیدای پرورشی اصن عشقن اونا که عینه استوارتن اونا رو كه آدم دلش نمياد بكشه البته اون موشا كه گير ما نمياد نوشته اصلی توسط tandis_m ديگه چي با تفنگ بادي از اين موش بزرگا
نوشته اصلی توسط pirana واسه من موشکولی نداره بذار يه بار ديگه امتحان كنم
نوشته اصلی توسط pirana واسه من دوربینشم آخ نگفته... وان؟ بدون هیچ پسوند پیشوند؟ خُبِس که! عالیه..سخت افزارش معرکس..خوش دسته میگم که فقط دوربینشه یه خوردم باتریش ضعیفه
نوشته اصلی توسط mali68 میدونم...راه دیگه ای نداره؟ بازگشت به تنظیمات کارخانه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اونا رو كه آدم دلش نمياد بكشه البته اون موشا كه گير ما نمياد با تفنگ بادي از اين موش بزرگا هي واي من تا حالا نديدم هيچ وقتم دلم نميخواد ببينم دخي يه بار گفت همستر بگيريم چنان صداشو در نطفه خفه كردم كه طفلي ديگه صداش در نمياد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! تا حالا موش كشتيد ؟ تا دلت بخواد... تا حالا با بیل زدی رو کمر موش فلج بشه کم کم جون بکنه؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من از این موشای سیاه گنده ها تو خیابون با سنگ زدم ولی این موش سفیدای پرورشی اصن عشقن اونا که عینه استوارتن چه روحیاتت دخترونه شده
نوشته اصلی توسط pirana تا دلت بخواد... تا حالا با بیل زدی رو کمر موش فلج بشه کم کم جون بکنه؟ نوييييييييييييييييييييييي ييييييد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 449 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 449 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن