نوشته اصلی توسط HADIS موافقم! مثلا کسی که آلبوم یا اهنگ خواننده مورد علاقه اش میاد یه حس عجیب و بی نظیری بهش دست میده تو موسیقی گوش دادن زمان و مکان و ... تاثیر داره و البته واسه خیلیا خاطرات ...
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mahdi تهران کلان شهره شهرستانش کجا بود مهدي منظورم وجود امكانات نبود كه بُعد مسافت مد نظرم بود
نوشته اصلی توسط shimaa
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط tandis_m مهدي منظورم وجود امكانات نبود كه بُعد مسافت مد نظرم بود فهمیدم شوخیدم اخ هر کسی هم یه منظور داره از شهرستان گفتن
نوشته اصلی توسط HADIS مچکرم حديث من با ايم مچكرم يه خاطره دارم كه هر جا ميبينم ياد اون خاطره ميوفتم
نوشته اصلی توسط mahdi مثلا کسی که آلبوم یا اهنگ خواننده مورد علاقه اش میاد یه حس عجیب و بی نظیری بهش دست میده تو موسیقی گوش دادن زمان و مکان و ... تاثیر داره و البته واسه خیلیا خاطرات ... صحیح! و به خیلی چیزای دیگه هم بستگی داره
نوشته اصلی توسط Peyman اینم از اون نقل های باران قدیم
نوشته اصلی توسط mahdi اینم از اون نقل های باران قدیم اره ، یه سری هندونه از باران قدیم مونده که گفتم الان بریزم بیرون بیشتر بمونه خراب میشه
نوشته اصلی توسط Peyman یه سریام شب جمعه از عشقشون لب میگیرن مام شب جمعه تنها لبی که میتونیم بگیریم لب پنجرست دلت آب ما لب کارون داریم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 563 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 563 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن