حیف نونا یه لینک بلد نیستن بذارن
حیف نونا یه لینک بلد نیستن بذارن
یکیتون پاشه این دو تا عکس سجاد خوشگله رو اپ کنه تاپیک بقلی
منظورت همون یوزر و پس ه؟
اگه هست از اینجا:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وطن امروز میخواد محاکمه بشه چن روز پیش عکس پادشاه عربستان گذاشته بود نوشته بود خبر مرگش !
اون یکی عکس دیگه رو میگم این اسکل سجاد معلوم نیس کدوم قبرستونی اپ کرده
محمد اصفهانی به تازگی تازهترین آلبوم خود را که نزدیک به ۱۳ سال روی آن زمان صرف شده بود با نام "شکوه" و مضمون هشت سال دفاع مقدس با همکاری علیرضا کهندیری، پدرام کشتکار، عبدالجبارکاکایی و... را طی چند هفته گذشته منتشر و پخش کرد که با استقبال نسبتا خوبی مواجه شد و در حال حاضر کار روی آلبوم تازه خود را شروع کرده است. وی در مورد این اثر به خبرنگار هنرآنلاین گفت: تا بخش زیادی از آن را ضبط کردیم و رقم تعدد تراکها بالا رفته است که از میان آنها هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده که چه تعداد از آن را در آلبوم قرار خواهیم داد، همچنین برای نام آن هم هنوز به توافق نهایی نرسیدهایم. این خواننده سبک تلفیقی پاپ و سنتی ادامه داد: در این اثر با اشخاص زیادی همکاری داشتهام که با خیلی از آنها قبلا همکاری کردهام و تعدادی دیگر اضافه شدهاند اما همانطور که پیش از این هم گفتم چون هنوز مشخص نیست که کدامیک از قطعات در آلبوم هستند نمیتوان با قاطعیت اعلام کنم تنها به همین بسنده کنم که این آلبوم پر از چهرههای به نام موسیقی مثل: پدرام کشتکار، عبدالجبار کاکایی، روزبه بمانی، آریا عظیمینژاد و... است. خواننده آلبوم "شکوه" در پایان صحبتهایش افزود: هنوز به تاریخ دقیق انتشار اطمینان پیدا نکردیم اگر خدا خواست انتشار آن به این طرف سال میافتد اگر که نه به سال آینده موکول شده و احتمال قوی این آلبوم هم با شرکت "هنر اول" منتشر خواهد شد.
آخرین اثر محمد اصفهانی بعد از سه سال سکوت خبری اصفهانی با نام "شکوه" با مضمون هشت سال دفاع مقدس حاوی دو دیسک صوتی و تصویری و شامل قطعاتی چون: قاب، دیدار، سراب، ابر و ماهیا است.
یا خدا
کوروش تهامی :قبل از بازیگر شدن دغدغه خوانندگی داشتم
در حال حاضر 452 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 452 مهمان ها)