[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«کابو، شارب، ولنسکی، تینیو»: نام چهار کاریکاتوریست کشته شدهی فرانسویست و «ناجی علی» کاریکاتوریستی فلسطینی بود که در طول زندگی اش بیش از چهل هزار کاریکاتور منتشر کرد و در اغلب آثارش به موضوع اشغال فلسطین اشاره داشت. سه بار برندهی جایزه نمایشگاه هنرمندان عرب شد و روزنامهی «آساهی» ژاپن وی را از میان دَه کاریکاتوریست برجستهی جهان، به عنوان نفر اول برگزید. بارها مورد تهدید قرار گرفت و سرانجام سال هزار و نهصد و هشتاد و هفت به دست سرویس امنیتی اسراییل با شلیک گلوله در لندن کشته شد. «حنظله» به معنای «سیب تلخ» نام شخصیتی بود که در تمام کاریکاتورهای او حضور داشت و خود «ناجی علی» دربارهاش میگوید: «حنظله امضاي من است. هر كجا مي روم همه از او مي پرسند. من در يك گرداب اين كودك را متولد و بعد به مردم تقديمش كردم. به مردم قول داده تا جز حقيقت نبيند و نگويد. به شكل كودك نا زيبايي رسمش كردم، موهايش شبيه جوجه تيغي است. حنظله چاق نيست، شاد نيست، آرام نيست و هرگز شبيه كودكان ناز پرورده نخواهد شد. او پابرهنه است، مانند تمامي كودكان مهاجر به اردوگاهها. او براي من يك نشانه است كه مرا از ارتكاب هر اشتباهي باز مي دارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند كه شايد نشاني از عدم پذيرش باشد در زماني كه راهِ حلها به شيوه آمريكايي آماده و در اختيار ما هستند.»
اقا چرا با جت ادیو دیگه نمیشه اهانگارو به mp3 کانورت کرد ؟
برای محسن چاوشی و همه آن صداهای ابدی
هشت پیک ریده به همه تاپیکام
نگار میخواهد به تو بگوید که هنوز امیدی هست. که زنده خواهد ماند. حتی روزی که دیگر نباشد.نبینم اون روزو
این عکس محسن که الان پستشو زدم خیلی قشنگ طراحی کرده دمش
در حال حاضر 506 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 506 مهمان ها)