دلایلش برای خیانت
دلایلش برای خیانت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
پلیس اماکن دقایقی پیش با حضور در مقابل تالار وحدت از برگزاری شب سوم کنسرت «عالم قاسم اف» ممامعت به عمل آورد.
دلیل اصلی این رفتار اعتراض به حضور دختر عالم قاسم اف بوده.
پليس اماكن با ممانعت از حضور دختر عالم قاسم اف و با شرط اجراي تك نفره عالم، بالآخرة پس از يك ساعت أجازه ورود جمعيت را به سالن داد.
عسلام
عالم قاسم اف به صورت تكي و بدون همراهي دخترش و اركستر بادي، تنها با نوازنده تار خود روي صحنه حاضر شد و ضمن إبراز تاسف از اتفاقات تلخ امشب گفت: به قوانين اين كشور احترام مي گذارم. اما اين قبيل اتفاقات را در هيچ كجاي دنيا نديده بودم.
عاقا عبدل قمبل خارشی_ فرزند برومند شیخ نقل میکرد: شبی در خلوتِ شبستانِ منزل مشغول رویت آخرین فیلم بانو الکسیس بودم و بالطبع عنان از کف دادم و استارت کفدستی را زدم.... نمیدانم چه شد که ناگاه شیخ را بالای سرم دیدم، از شدت خوف و شرم رنگم همچو باسن بانو الکسیس سپید گشت. پس فی الفور آلتم را در خشتکم جا دادم و جعبه جادویی را خموش ساختم.... لکن پدرم که دریافته بود من سخت زین عمل خجل گشته ام مرا گفت: فرزندم از صبحگاهان تا بحال چشمانم تنها سیاهی میبیند و بس، خوف آن دارم تا دیدگانم نابینا گردد، به مطبخ رو و اندکی بابونه و سرکه آر تا پادزهری سازم بهر مداوای دیدگانم..... پس خرسند گشتم که پدر از برای چشم درد متوجه کفدستی رفتن من نگشته.... هنگامی که پدر مشغول طبابت دیدگانش بود ناخواسته از خستگی زیاد بادی سنگین از اعماق مقعد خارج ساخت بسانی که خشتک حضرت به شلوارک بدل شد و سقف شبستان ترک برداشت،،، پس برای مزاح پدر را گفتم الحق که آوای بادت چون چهچه قناری گوشنواز است!!! بادت مستدام..... لیک شیخ سخت برآشفت و فرمود: ای کونکش چاقال من خویشتن را به کوری زدم تا توی جلقی شرمگین نگردی حال میمردی تا تو نیز خود را ناشنوا میساختی؟ آنگاه شیخ لنگهایم به هوا برد و مقعدی زار از من سپوخت تا زین پس یاد بگیرم هرچیز نباید دید و هر چیز نباید شنید.....!
در حال حاضر 383 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 383 مهمان ها)