من نمازمو سر وقت میخوندم تا
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
.
.
.
.
با موزیکباران آشنا شدم
لامصب الکسیس نتونست جلومو بگیره ولی باران تونست
Hero Enter
Viva Real Madrid
بنده ترجیح میدم انسان باشم . حالا مسلمون یا هر دین دیگه ای فرق نداره
اینکه 1400 سال پیش قرآن معجزه ای بوده که یه نسل وحشی رو هدایت کرده شکی درش نیست، ولی الان خیلی چیزاش به درد نمیخوره ، مخصوصا نگاهی که به زن داره..خیلی چیزای شگفت انگیزم داره که حتی هنوز کشف نشده
گسترش کلمات عربی هم باعث میشه تعابیر مختلفی از قرآن بشه.. باز ترجیح میدم خودمو درگیر این چیزا نکنم
دنیای امروز انقد چیز واسه دیدن داره که میتونی فقط با یه کم تفکر انسان باشی، دروغ نگی
نیاز نداری به کتاب هدایتو این چیزا، این نیاز برای یه جامعه ی خالی از انسانیت و تمدنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارش مفصل همه حاشیه های کنسرت شب آخر ارکستر بادی تهران با خوانندگی «عالم قاسیم اف» به هماره اولین اظهار نظر های چهره های آذربایجانی...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم اکنون در سایت «موسیقی ما»؛
مملکتِ توبگا من بگا
ویرایش توسط MrA_Chavoshi : 01-14-2015 در ساعت 01:34 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه سوال
الکل مگه زمان زکریا رازی کشف نشد ؟
زکریا رازی هم که 600 سال بعد از اسلام بوده بعد چطور مشروبات الکلی حرامه
اونوقت تریاک حرام نیست ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 234 مهمان ها)